Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Αναβολή ξανά για τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας!

kypello-κυπελλο-1000x600Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά το Σάββατο (10/9) οι πρώτοι αγώνες της α΄ φάσης του Κυπέλλου ΟΦΗ – Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος – Σπάρτη. Για 14 Σεπτεμβρίου τα πρώτα ματς για τις 17-18 οι επαναληπτικοί.

Μπορεί τα παιχνίδια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΟΦΗ – Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος – Σπάρτη, να είχαν οριστεί να γίνουν το προσεχές Σάββατο (10/9), στις 17:30 και 19:70 αντίστοιχα, ωστόσο αμφότεροι δεν θα πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με το SDNA, ο λόγος της μη τέλεσης των δύο αυτών αγώνων είναι το γεγονός ότι και στα δύο γήπεδα δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Παρότι την Πέμπτη οι άνθρωποι της ΕΠΟ, τόνιζαν ότι το εν λόγω θέμα θα αποτελούσε τροχοπέδη στην διεξαγωγή των δύο αγώνων, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενημέρωσε με την σειρά της την Ομοσπονδία, ότι η ύπαρξη κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης είναι απαραίτητη, καθώς επίσης και για την μη διεξαγωγή των αγώνων.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές η ΕΠΟ βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση λύσης. Μια εξ αυτών είναι να γίνουν τα παιχνίδια σε άλλα γήπεδα την προσεχή Τετάρτη (14/9), και οι ρεβάνς να μετατεθούν είτε για το Σάββατο 17 είτε για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected