Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερή…παράσταση από την Άρσεναλ! (vid+tweet)

CtJBum6WEAAVsLrΗ Άρσεναλ πάτησε γκάζι στο πρώτο 45λεπτο, το οποίο της ήταν αρκετό για να επικρατήσει με 3-0 της Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σάντσες στο 11′ άνοιξε το σκορ και ο Γουόλκοτ στο 14′ διπλασίασε τα τέρματα των «κανονιέρηδων».

Στο 40′ ο Οζίλ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Αλέξις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, βάζοντας νωρίς-νωρίς το κερασάκι στην τούρτα της ομάδας του Βενγκέρ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έριξαν, φυσικά, στροφές εκεί κοντά στις παρυφές του μηδέν, ενώ η ληθαργική, άγευστη, άχρωμη και άοσμη Τσέλσι του Κόντε έκανε τη μοναδική της καλή στιγμή στο 84΄, όταν ο Μπατσουαγί βγήκε απέναντι από τον Τσεχ, όμως ο τελευταίος έδιωξε σε κόνρερ.

Οι «Κανονιέρηδες», λοιπόν, έκαναν το «θαύμα»- τηρουμένης της παράδοσης- και κέρδισαν την Τσέλσι, που μετά το εντυπωσιάκο της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχασε και δεύτερο σερί ντέρμπι στη φετινή Premier.

Κάπως έτσι, οι φίλαθλοι της Άρσεναλ αναθάρρησαν: 3η θέση, στο -5 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και μια ανάσα από την Τότεναμ.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, κάτι τέτοιο έμοιαζε με σενάριο προηγμένης επιστημονικής φαντασίας και η καρέκλα του Αρσέν Βενγκέρ έδειχνε να τρίζει.

Ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της Άρσεναλ επί των «μπλε» μετά από πέντε χρόνια, η οποία την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Συνθέσεις

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Τσεχ, Νάτσο Μονρεάλ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μπεγερίν, Οζίλ, Καθόρλα, Κοκλέν (32′ Τσάκα), Γουόλκοτ, Σάντσες (79′ Ζιρού), Ιβόμπι (69′ Γκιμπς)

Τσέλσι (Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγας (55′ Αλόνσο), Γουίλιαν (71′ Πέδρο), Μάτιτς, Αζάρ (71′ Μπατσουαγί), Καντέ, Ντιέγκο Κόστα

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected