Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Η κλήρωση της Β Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, η αλλαγή ημέρας των αγώνων και οι ομάδες που θα συμμετέχουν

me-treis-agones-synechizetai-i-3i-agonistiki-tou-podosfairikou-protathlimatosΑντίστροφη μέτρηση πλέον για την έναρξη της Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς απομένουν 10 περίπου ημέρες για τη σέντρα!

Όπως αναφέρει σχετικά η προκήρυξη των πρωταθλημάτων, αλλάζει από φέτος η ημέρα διεξαγωγής των αγώνων καθώς η έναρξη ορίστηκε το Σάββατο 8/10, ημέρα που θα αγωνίζονται φέτος οι ομάδες της κατηγορίας.

Αυτό προέκυψε μετά την απόφαση της Ένωσης οι ομάδες της Α2 Ερασιτεχνικής να αγωνίζονται μόνο το απόγευμα της Κυριακής και εκ των πραγμάτων ήταν πρακτικά αδύνατο να οριστούν διαιτητές για 17 συνολικά αγώνες, εφόσον διεξαγόταν και η Β Ερασιτεχνική την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3/10, σε ώρα που θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα της Ένωσης

Το φετινό πρωτάθλημα θα έχει και πάλι τη μορφή τουρνουά καθώς (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) 9 θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτό.

Αναλυτικά :

1. Αλιάκμων Νησελίου

2. ΑΟ Συκιάς

3. Αχιλλέας Νεοκάστρου

4. Δόξα Επισκοπής

5. Απόλλων Λυκογιάννης

6. Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

7. Ερμής Τριλόφου

8. ΑΣ Γιαννακοχωρίου

9. Ολυμπιακός Λουτρού

Στη λίστα των ομάδων περιλαμβάνεται και ο Νηρέας Βέροιας (που υποβιβάστηκε από την Α2 την περσινή σεζόν), ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός παικτών έχει μεταγραφεί στον ΜΑΣ Βεργίνας στην Α1. Πιο πιθανή είναι η συμμετοχή του συλλόγου στη Γ Ερασιτεχνική, που ξεκινά στις 19/2/2017.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected