Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το παιδί που ξύπνησε το κώμα ακούγοντας το γκολ του Ρονάλντο!

14780785124655Μια ιδιαίτερη επίσκεψη δέχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ξενοδοχείο της Βαρσοβίας στο οποίο έχει καταλύσει η Ρεάλ εν όψει του αγώνα με τη Λέγκια.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των Μαδριλένων είδε με χαρά για μια ακόμα φορά από κοντά τον 14χρονο Νταβίντ Πάβλατσικ, ο οποίος μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν από δύο χρόνια, έπεσε σε κώμα και ξύπνησε ακούγοντας την περιγραφή των γκολ του Ρονάλντο!

Ο πιτσιρικάς βρέθηκε μεταξύ ζωής και θανάτου, επί μήνες δεν είχε επαφή με το περιβάλλον και ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Οι γιατροί ζήτησαν από τους γονείς του να του βάζουν να ακούει ήχους που αγαπά. Και οι γονείς του αποφάσισαν να του βάλουν να ακούσει την περιγραφή των γκολ που είχε πετύχει ο Κριστιάνο, τον λατρελυει, στα παιχνίδια της Πορτογαλίας με τη Σουηδία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Και το παιδί ξύπνησε! Λίγους μήνες αργότερα, με πρωτοβουλία της Ρεάλ, ο Νταβίντ και οι γονείς του ταξίδεψαν στη Μαδρίτη, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ και συνάντησαν τον Ρονάλντο.

Με αφορμή τον αποψινό αγώνα με τη Λέγκια, ο πιτσιρικάς πήγε στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η «βασίλισσα» και φυσικά ο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί την… αγκαλιά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected