Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – ΑΕ Κηφισιά 1-0 (vid)

14305193_1384117154936404_280213121315164155_oΜεγάλη νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη, επικρατώντας της Κηφισιάς με 1-0 στο γήπεδο των Μουρνιών, παίρνοντας έτσι βαθμολογική ανάσα. 

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, οι Χανιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 10ο λεπτό έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Παπαθανασίου, όμως οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν τελευταία στιγμή.  Ένα λεπτό αργότερα το ΙΝΚΑ απείλησε και πάλι αυτή τη φορά με τον Ταταράκη, όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε σταθερά ο Γουμαγιάς.

Ότι δεν πέτυχε το ΙΝΚΑ στις δύο προηγούμενες φάσεις, το πέτυχε ο Δρακάκης με κεφαλιά  από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από εκτέλεση φάουλ Γαλανίδη. Το ΙΝΚΑ συνέχισε να είναι πολύ καλό και στο 27ο λεπτό ο Κυτράκης γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή μετά από φάουλ του Ντεντάκη, όμως κανείς δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Η Κηφισιά έχασε μοναδική ευκαιρία στο 34ο λεπτό να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως το σουτ του Μακρίδη, σταμάτησε στο δοκάρι.  Από εκεί και μετά δεν δημιουργήθηκε κάτι σημαντικό με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πολύ κακός, με την Κηφισιά να έχει τον έλεγχο της μπάλας, ωστόσο να μην μπορεί να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο στην εστία του Γεωργίου. Από την άλλη το ΙΝΚΑ προσπάθησε να ψάξει το δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση, όμως δεν  μπόρεσε να το πετύχει. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το ΙΝΚΑ πήρε μια τεράστια νίκη που θα βοηθήσει την ομάδα τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά.

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Κυτράκης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης, Ταταράκης (89’ Περδικάκης), Δρακάκης (85’Γ ιακουμάκης), Παπαθανασίου (76’ Κομπογεννητάκης).

ΑΕ Κηφισιά : Γουμαγιάς, Χαλκιάς, Παληαρούτας, Εσλερ, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Σάμιος, Καρβουνίδης (46’ Παναγιωτόπουλος), Παπάζογλου, Μακρίδης (64’ Κυριαζής), Χαϊκάλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected