Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Κύπρος – Ελλάδα 2-2

Χωρίς τίτλοΤην ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης απ’ τη φιλική αναμέτρηση με την Κύπρο στην Μεγαλόνησο, μιας και ετοιμάζει τη νέα Εθνική Ελπίδων, η οποία θα αγωνιστεί σε επίσημες υποχρεώσεις από το νέο έτος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αναδείχθηκε ισόπαλο με 2-2 κόντρα στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Φράγκου, ενώ στο 29′ ο Ανδρέας Καρό με όμορφη κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.

Παρ’ όλα αυτά, στο 39ο λεπτό, ο Δημήτρης Μελικιώτης κατάφερε να μειώσει με ωραίο πλασέ, από το ύψος της περιοχής.

Στην επανάληψη το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις, με την Ελλάδα τελικά να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα. Ο Κούσουλος έκανε χέρι και ο Μανώλης Σάλιακας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 86′ για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Κύπρος θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν ο Γουίλερ προ κενής εστίας δεν αστοχούσε στο 95′.

Συνθέσεις

ΚΥΠΡΟΣ (Ν. Ανδρονίκου): Α. Χριστοδούλου (70′ Τασουρής), Α. Καρό (61΄ Α. Φραγκέσκου), Χρ. Γούιλερ, Ρ. Αναστασίου, Κ. Παναγή (46′ Λίλλης), Φ. Κατελάρης, Α. Φράγκου (70′ Κουμής), Ι. Πίττας (55′ Ηλία), Θ. Ιωσηφίδης (70′  Λιασίδης), Ι. Κούσουλος, Μ. Νικολάου (61′ Ψάλτης).

ΕΛΛΑΔΑ (Α. Νικοπολίδης): Π. Ντούνης, Ε. Σιάλακας, Α. Ρούσος, Γ. Κυριακόπουλος, Ο. Χατζητέρζογλου, Κ. Πλέγας, Κ. Γαλανόπουλος, Π. Ορφανίδης, Δ. Μεληκιώτης, Ευθ. Κουλούρης, Γ. Μανθάτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected