Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Το SportsUp στην Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”! (photos+vid)

Το SportsUp παρουσιάζει από σήμερα και σε εβδομαδιαία βάση, ένα οδοιπορικό στις Ακαδημίες της Ημαθίας, με στόχο να προβάλει το επίπεδο της δουλειάς σε αυτές.

Ξεκίνημα στο συγκεκριμένο οδοιπορικό με την Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, προπόνηση της οποίας παρακολουθήσαμε χθες Τετάρτη (16/11), στα πλαίσια και της βράβευσης του ποδοσφαιριστή του ανδρικού τμήματος, Έρβις Μπούφι ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 9ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣ Ημαθίας.

Η λειτουργία και η σύνθεση της Ακαδημίας του ΓΑΣ

Τριάντα περίπου μήνες λειτουργίας μετρά η Ακαδημία του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, μια προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014.

Υπεύθυνος υποδομών είναι ο Τάκης Τριανταφυλλίδης, μέχρι πρότινος στον ΑΣ Πατρίδας, ο οποίος και έχει επιφορτιστεί το δύσκολο έργο της εύρυθμης λειτουργίας των τμημάτων του ΓΑΣ. Ο ίδιος προπονεί τους τερματοφύλακες της Ακαδημίας, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα (όλα όσα προβλέπονται) προπονούν οι Κώστας Βαρβέρης και Γιώργος Λιάπης.

Στην Ακαδημία είναι εγγεγραμμένα 52 παιδιά όλων των ηλικιών, με αυξητικές τάσεις το τελευταίο διάστημα, κάτι που θα αναγκάσει εκ των πραγμάτων τους διοικούντες να προσλάβουν και έναν ακόμη προπονητή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται στα “σκαριά” μια συμφωνία που θα προκαλέσει αίσθηση…

Οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, Δευτέρα και Τετάρτη κάθε εβδομάδα στις 16.00.

Άκης Τριανταφυλλίδης : “Χωρίς τον ζήλο και τη στήριξη της διοίκησης, δεν θα γινόταν τίποτε”

Με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” μίλησε ο Τάκης Τριανταφυλλίδης, όσον αφορά βεβαίως την οργάνωση αλλά και την υλικοτεχνική υποστήριξη που προσφέρει αφειδώς στα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο SportsUp :

“Πριν 2.5 περίπου χρόνια ξεκίνησε μια προσπάθεια της διοίκησης για τη δημιουργία τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Φέτος αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε ακόμη πιο οργανωμένα. Η Ακαδημία απαριθμεί αυτή τη στιγμή 52 παιδιά, τα οποία ουσιαστικά “γεμίζουν” όλα τα τμήματα που προβλέπονται για τα τμήματα υποδομής.

Όταν ήρθα φέτος τον Αύγουστο στον Κοπανό, είναι αλήθεια πως δεν υπήρχε η υλικοτεχνική υποστήριξη αλλά η διοίκηση δια του κ. Χατζηπαυλίδη στάθηκε αρωγός, αγοράστηκαν τα απαραίτητα (εστίες, ιματισμός, κώνοι κτλ.) με αποτέλεσμα η δουλειά πλέον να είναι ακόμη πιο άρτια.

Στόχος της Ακαδημίας είναι, πέρα από τη δημιουργία και την ανάδειξη ποδοσφαιριστών, είναι πρωταρχικά να πλάσουμε καλούς χαρακτήρες. Η ομάδα έχει ένα μότο : πρώτα είμαστε καλά παιδιά και καλοί μαθητές και έπειτα καλοί ποδοσφαιριστές!

Παίρνουμε μέρος στο άτυπο πρωτάθλημα Ημαθίας – Πέλλας και ήδη, στους πρώτους δύο μήνες των αγώνων, έχουμε αντιμετωπίσει 21 ομάδες που θεωρώ πως ως αριθμός είναι πολύ μεγάλος, αλλά από την άλλη μέσα από αυτά τα παιχνίδια, βελτιωνόμαστε και αποκτούμε αυτοπεποίθηση.

Η ανταπόκριση των γονέων είναι αξιοζήλευτη και μέσα από το SportsUp θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για τη στάση και τη συμπεριφορά τους.”

δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected