Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – Ξάνθη 2-3

ουαρνταα-αμρΗ επιστροφή στο πρωτάθλημα ήταν εφιαλτική για τον Παναιτωλικό, καθώς το 2-3 από την Ξάνθη του έβγαλε στην επιφάνεια τα κενά του και κυρίως την τραγική αμυντική του λειτουργία.

Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν για 2η φορά φέτος στο γήπεδο τους και όπως είχε συμβεί και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι και τώρα τα πολλά λάθη στα μετόπισθεν σε συνδυασμό με την σημαντική απουσία του Ροντρίγκες τον έριξαν στο… καναβάτσο, παρά τα 2 γκολ που σημείωσε!

Οι φιλοξενούμενοι ουκ ολίγες φορές και σίγουρα σε όλα τα γκολ εξέθεσαν με το παραπάνω την άμυνα του Παναιιτωλικού που έχασε τα… αυγά και τα καλάθια.

Ο Γιουνές με 2 ασίστ, ένα γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι έκανε ό,τι ήθελε τους Αγρινιώτες και δικαίως η ομάδα του έφυγε για πρώτη φορά σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας με τρίποντο από το «κλουβί».

Το φιλμ της αναμέτρησης στο agrinio-sports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Ρόσα (80′ Λεντέσμα), Μάκος, Φερέιρα (80′ Ρότσα), Μαρκόφσκι, Πάουλο, Μύγας, Καμαβουάκα, Ουάρντα (74′ Τομανέ), Τσοκάνης

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης (90’+ Οκάν), Γιουνές (85′ Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης (90’+ Ορφανίδης), Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς, Λισγάρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected