Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Ρήγας Φεραίος 3-1

Χωρίς τίτλοΤη δεύτερη συνεχόμενη «τριάρα» πέτυχε η Πύδνα Κίτρους, που μετά τη νίκη τους με 3-0 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, επιβλήθηκε 3-1 του Ρήγα Φεραίου στο Κίτρος, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής και βρίσκεται στη 5η Θέση της βαθμολογίας, με τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Διαγόρα να διατηρείται στο -7.

Τα γκολ της κιτριώτικης ομάδας πέτυχαν ο Βουραζέρης με αυτογκόλ, ο Μακράκης και ο Ν. Κυπαρίσσης, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Σέττος.

Το τελικό σκορ αδικεί την Πύδνα που Θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, έπεσε όμως επάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, ο οποίος περιόρισε το φάσμα της ήττας για τους Θεσσαλούς. Χρειάστηκε το αυτογκόλ του Βουραζέρη στο 57′ για να «ξεκλειδωθεί» η άμυνα του Ρήγα και να ανοίξει ο δρόμος για τη νίκη της ομάδας του Γιώργου Χατζάρα.

Σε συνδυασμό με το γρήγορο 2-0 του Μακράκη στο 60′, τα πράγματα απλοποιήθηκαν για την Πύδνα, που «σφράγισε» τη νίκη τους με τον Ν. Κυπαρίσση στο 76′. Ο Ρήγας πέτυχε το γκολ της τιμής στο 90′ με τον Σέπο. Η Πύδνα μετά την ήττα της από τον Διαγόρα Σεβαστής, «τρέχει» ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία και δείχνει διάθεση να συνεχίσει την προσπάθειά της και να «κάνει ταμείο» στο τέλος.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης (75′ Γούτισος), Κόλα, Τσατσαρής, Στούμπος, Δήμας (78′ Κωτσιόπουλος), Γ. Κυπαρίσσης, Παυλίδης, Ν. Κυπαρίσσης, Ιορδανίδης, Μακράκης (78′ Κατσιαμήτας).

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης). Παπαγιάννης, Αθανασίου, Βουραζέρης, Λάμπρου (66′ Καναβός), Γκάγκας, Αλεξίου, Κέβιν (75′ Γουτούλης), Γεωργατζής, Τζελέπης (66′ Τζοβάρας), Γκίκα, Σέττος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected