Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο (3-4/12)

ακαδημια βεροιαςΤμήματα Υποδομής

Στα Σεβαστιανά αγωνίστηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Σκύδρας, αφού η χιονόπτωση δεν επέτρεψε να αγωνιστούν στην έδρα τους, στο γήπεδο των Γεωργιανών. Οι λιλιπούτειοι παίκτες εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό που επικρατούσε το Σάββατο και διασκέδασαν ακόμη μια φορά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:

Τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στη Ραχιά με τα αντίστοιχα τμήματα της Α.Ε.Π..

Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παιχνίδια με την ομάδα της Σκύδρας.

Παιδικό Τμήμα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ –ΠΑΟΚ Κουλούρας:2-4

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚΑΛΑϊΤΖΙΔΗΣ Δ., ΚΑΛΑϊΤΖΙΔΗΣ Κ., ΑΜΠΡΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛ., ΑΝΑΣΤΟΣ, ΣΑΡΚΑ, ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΟΓΛΟΥ, (50’ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ), ΤΣΑΡΤΙΛΙΔΗΣ, (50’ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ Β., ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ.

Σκόρερ Ακαδημίας: 32’ Μελιόπουλος, 44΄Σάρκα

Εικόνα παιχνιδιού: Πολύ καλή η απόδοση που έπιασαν οι παίκτες της Ακαδημίας, που κατάφεραν να δυσκολέψουν την επικράτηση της ομάδας της Κουλούρας. Σημαντικό εμπόδιο αποτέλεσε ακόμη μια φορά η απουσία πολλών παικτών της Ακαδημίας (Σούλης, Σερεμέτας Κ., Στογιάννος), αφού η ομάδα δεν είχε ενίσχυση από τον πάγκο.

Επόμενη αγωνιστική: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 10-12 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας έχει προγραμματισμένο ρεπό.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ 4-0

Σύνθεση Ακαδημίας: ΣΟΥΡΟΒΙΚΗΣ, Παπουλίδης Κ., ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛ., Καϊλόγλου,(75’ Μελιόπουλος), ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ν., (46’ Παυλίδης), Σαντικίδης, Πρωτογέρης, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (46’ Ακριτίδης), ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Παπαδόπουλος Β., Φίτσιος.

Εικόνα παιχνιδιού: Πάλεψαν και τα 90 λεπτά του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με τον τερματοφύλακά της , Σουροβίκη Β. σε πολύ καλή μέρα, απέναντι σε μια καλή και με πολλές επιλογές ομάδα.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 11/12 λόγω των εκλογών της ΕΠΣ Ημαθίας δεν θα γίνουν παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Α2.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected