Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο χορός του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και οι βραβεύσεις (photo+vid)

alexandriamou_paok_xoros_20160100Tον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε το Σάββατο 10/12 ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, σε γνωστή αίθουσα δεξιώσεων της περιοχής. 

Τη μουσική επένδυση ανέλαβαν οι Μάκης Μπέκος (κλαρίνο), Αντώνης Καρδαμύλης (τραγούδι) και Λευτέρης Δαμάσκος, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για μια ξεχωριστή και όμορφη βραδιά των φίλων και παικτών του “δικεφάλου”.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα τον Γιώργο Μπουκλά για την προσφορά του στον σύλλογο αλλά και τον Γιώργο Κίτσα, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους του “δικεφάλου” είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Μπουκλάς και ο Μανώλης Θεοδώρου ως ο πιο πιστός φίλαθλος.

Παρόντες επίσης ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Θεοχάρης & Γκιουρζής, ο Πρόεδρος της ΑΕ Αλεξάνδρειας κ. Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο κ. Ουσταμπασίδη, ο πρόεδρος (από σήμερα και επίσημα) της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Φωτιάδης, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας κ. Μαστοροδήμος και εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων.

περισσότερες φωτογραφίες στο alexnandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected