Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφή…52 εκατομμυρίων!

1729855Η Σανγκάη των Βίλας Μπόας και Χουλκ, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τσέλσι για την αγορά του Όσκαρ, έναντι του ποσού των 52 εκατομμυρίων λιρών.

Μεταγραφική βόμβα ενόψει Ιανουαρίου έσκασε στο νησί με την Τσέλσι να βάζει στα ταμεία της το υπέρογκο ποσό των 52 εκατομμυρίων λιρών για τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου στη Σανγκάη.

Ο Όσκαρ δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της αγγλικής ομάδας από το Σεπτέμβριο και έπειτα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε. Το γεγονός αυτό τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου με τον ίδιο να ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι στα βάθη της ανατολής.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, εκεί θα συναντηθεί με το συμπατριώτη του, Χουλκ και τον πρώην προπονητή της Τοτεναμ Αντρε Βίλας Μπόας. Εκτός του Όσκαρ στην Κίνα έχουν αγωνιστεί και άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές των μπλε όπως ο Ραμίρες και ο Ντεμπά Μπα.

Ο Όσκαρ έχει 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι από το 2012 σε όλες τις διοργανώσεις , κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα στη Premier League, ένα Europa League και το League Cup.

Επίσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του 48 φορές , κερδίζοντας ένα confederations cup και αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς το 2012.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected