Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Ελλάδα ο πρώτος σκόρερ της Αζαξιό! (vid)

Toudic-630x0Ο Λεβαδειακός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 30χρονο Γάλλο επιθετικό Ζουλιέν Τουντίκ, ο οποίος ήταν πέρυσι πρώτος σκόρερ της Αζαξιό.

Έναν από τους πιο κλασικούς γκολτζήδες της νέας γενιάς στην Ligue 2 φέρνει στα μέρη μας ο Λεβαδειακός για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Γαλλία, η ομάδα της Βοιωτίας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 30χρονου Γάλλου επιθετικού Ζουλιέν Τουντίκ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ της Αζαξιό με 8 γκολ, ωστόσο το πρώτο εξάμηνο αυτή της σεζόν ήταν χωρίς ομάδα.

Ο Γάλλος επιθετικός που έχει σκοράρει 48 φορές στην καριέρα του στην Ligue 2 (έχει αγωνιστεί και δύο χρονιές στην πρώτη κατηγορία), έχει φορέσει τις φανέλες αρκετές γαλλικών ομάδων (Καέν, Ρεμς, Λανς, Λαβάλ, Μπαστιά, Αζαξιό) και το πέρασμα του από την Ελλάδα θα είναι το δεύτερο εκτός συνόρων μετά από μία σύντομη παρουσία στο Βέλγιο και την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία με τον Λεβαδειακό θα είναι για 1,5 σεζόν, με τον Γάλλο επιθετικό να αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του επόμενου μήνα για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.

Δείτε όλα τα περσινά γκολ του Τουντίκ με την φανέλα της Αζαξιό :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected