Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έτοιμος να φορέσει τα πράσινα ο Κουρμπέλης!

kourbelis_0Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υλοποίηση της πρώτης του χειμερινής μεταγραφής που δεν είναι άλλη από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης!

Έτοιμος για την πρώτη του χειμερινή μεταγραφική προσθήκη είναι ο Παναθηναϊκός και αυτή δεν είναι άλλη από τον 23χρονο Ελληνα αμυντικό μέσο Δημήτρη Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με το SDNA, οι “πράσινοι” βρίσκονται μία ανάσα από τη συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με ποσό μικρότερο των 500 χιλ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 30%), έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του ίδιου του ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, γεγονός που έχει παίξει σημαίνοντα ρόλο στο να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ακόμη υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες να διευθετηθούν που αφορούν κυρίως στον τρόπο καταβολής των χρημάτων αλλά όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι η μεταγραφή του Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης και δύσκολα θα χαλάσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected