Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Μειώσεις από την ΕΠΣ Ημαθίας σε δελτία και ελευθέρες! Τι θα γίνει με τους ιατρούς-νοσηλευτές

deltio-920x410Σε μία κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, λαμβάνοντας υπόψη βεβαίως και την οικονομική κατάσταση των ομάδων αλλά και γενικότερα, προχώρησε η ΕΠΣ Ημαθίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, η έκδοση νέου δελτίου για τον ποδοσφαιριστή μειώνεται κατά 5€ και από τα 20€ που κόστιζε για τον εκάστοτε σύλλογο, ορίζεται στα 15€. Εκτός αυτού, το έντυπο ελευθέρας, που μέχρι στιγμής είχε αντίτιμο 2€, μειώνεται στο 50% και συγκεκριμένα στο 1€.

Δύο οικονομικές προσαρμογές που ναι μεν ως μειώσεις δεν ενθουσιάζουν, ωστόσο σε μια ομάδα (ειδικά μικρότερων κατηγοριών) που προχωρά σε αρκετές μεταγραφές και αποδεσμεύσεις, τα παραπάνω ποσά είναι κάτι παραπάνω από ευκαταφρόνητα.

Το θέμα της ιατρικής παρουσίας στα γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, η παρουσία ιατρών και νοσηλευτών στις τρεις κατηγορίες της Ένωσης εγκαινιάζεται άμεσα και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Εφόσον βεβαίως οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν τη διεξαγωγή αγώνων (θυμίζουμε πως αναβλήθηκε η αγωνιστική στο Παιδικό Πρωτάθλημα λόγω του προβλεπόμενου ψύχους), όλα τα γήπεδα θα έχουν ιατρούς στην προσεχή αγωνιστική καθώς έχει βρεθεί ο αριθμός αυτών που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Όσον αφορά την απολαβή αυτών, δεν προκύπτει κάτι συγκεκριμένο μέχρι στιγμής, ωστόσο αναμένεται να πέσουν όλες οι προτάσεις στο τραπέζι ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω οικονομικά βάρη στις ομάδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected