Super League 1

Τόνσο πίνει, Τόνσο κερνάει!

Cz-0vjVVEAAwgkKΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόνσο ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού στην εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League και έπιασε προσωρινά την ΑΕΚ στην 5η θέση.

Αντίθετα οι Βοιωτοί που είχαν και δοκάρι, γνώρισαν την 5η συνεχόμενη ήττα τους και 8η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα και παρέμειναν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού μετά από 14 ματς.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του ματς τον έλεγχο χωρίς να πιέσουν ιδιαίτερα, δίνοντας σε αρκετές περιπτώσεις χώρο και τη μπάλα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως δεν έδειχναν διάθεση να επιτεθούν. Αντίθετα οι Περιστεριώτες δημιουργούσαν ευκαιρίες και σε μια από αυτές στο 25΄ που προέκυψε από λάθος διώξιμο του Νακάσμο ο Τόνσο έκανε το 1-0. Οι Βoιωτοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, κυρίως με στατικές φάσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να πιέσει, αλλά είχε θέμα στο δημιουργικό του κομμάτι και δεν μπορούσε να απειλήσει. Μοναδική εξαίρεση το δοκάρι του Καψάσκη στο 73΄. Οι φιλοξενούμενοι προς το τέλος του αγώνα άρχισαν να ανεβαίνουν στο γήπεδο ψάχνοντας την ισοφάριση, ωστόσο το γκολ ήρθε πάλι από τον Τόνσο στο 93΄.

το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

Ατρόμητος : Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάχα, Κιβρακίδης (85΄Κοντοές), Κυριακίδης, Μπίτολο, Λημνιός (59΄ Μπρίτο), Πλατέλλας (72΄Βασιλείου), Τόνσο, Λε Ταλέκ

Λεβαδειακός : Ναμάσκο, Ουόν, Μουλόπουλος, Μεντί, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Παππάς (69΄Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81΄Βασιλείου), Μπάντζιος, Γιακουμάκης (84΄Σένκα), Καραμπουέ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected