Κατηγορίες
Super League 1

Super Πανιώνιος και πάλι στη δεύτερη θέση!

1598464Ο Πανιώνιος πέρασε και από το Αγρίνιο επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού στην εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε πάλι στη 2η θέση.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με τα γκολ των Μασούντ και Μασούρα πέτυχαν το 5ο τους «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι Αγρινιώτες που αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο τους δεν έχουν καταφέρει μέσα στο 2017 να πάρουν νίκη και συνεχίζουν την κάθοδό τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Πανιώνιος έδειξε να πατάει καλύτερα στην αρχή του αγώνα και ήταν πιο απειλητικός από τους γηπεδούχους. Ο Παναιτωλικός μετά το 15΄ πήρε μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησε το ματς χωρίς ωστόσο να γίνεται απειλητικός, ενώ και οι «κυανέρυθροι» δυσκολευόντουσαν να πατήσουν στην περιοχή του αντιπάλου με αποτέλεσμα οι φάσεις να έρχονται με το….σταγονόμετρο και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ με τον Μασούντ στο 59΄ κατάφερε να ελέγξει και το ματς και να το… τελειώσει στο 74΄ με τον Μασούρα. Αποδοκιμάστηκε η ομάδα του Μαντζουράκη από τους οπαδούς της στο τέλος του αγώνα, ενώ και κατά την διάρκεια ακούστηκε στο σύνθημα “Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Παναιτωλικό”.

το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Τσοκάνης (87΄Παπουτσογιαννόπουλος), Μάκος, Ρόσα (69′ Ρότσα), Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός (78′ Κουτρουμάνος), Μαρκόφσκι

Πανιώνιος : Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Ρισβάνης, Σιώπης, Φούντας (88′ Καθάριος), Μπεν (71′ Μασούρας), Βλάχος, Ανσαριφάρντ (83΄Σαββίδης), Μασούντ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected