Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Πήρε την πρόκριση για τον τελικό!

poa-ilysiakos-1Στο τελικό του κυπέλλου του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής, εκεί όπου τον περιμένει η Κηφισιά, βρίσκεται ο ΠΟΑ, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ρόδου στο Ατσαλένιο χάρη στα τέρματα των Σακλαμάκη και Χαρίτου.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, ο ΠΟΑ ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 3′ απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση. Ο Γενιτσαρίδης σέντραρε από τα δεξιά με τον Κατσαμάκη στην προσπάθειά του να διώξει να στέλνει τη μπάλα προς το τέρμα και τον Κατσαμάκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Ο ΠΟΑ συνέχισε να πιέζει και στο 10′ ο Γενιτσαρίδης εκ νέου έβγαλε τη σέντρα με τον Αμπντουραχμάνι από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή έκανε το τακουνάκι, με τν Κατσαμάκη να διώχνει, ενώ στην επαναφορά ο Σακλαμάκης έστειλε τη μπάλα έξω από κοντά.

Η υπεροχή του ΠΟΑ μετατράπηκε σε γκολ στο 17′, όταν ο Χαρίτος βρήκε τον Σακλαμάκη μέσα στην περιοχή με τον νεαρό επιθετικό του ΠΟΑ με όμορφο πλασέ να νικάει τον Κατσαμάκη και να κάνει το 1-0.

Στο 27′ η Ρόδος προσπάθησε να αντιδράσει με τον Βολονάκη από τα αριστερά να βγάζει την παράλληλη και τον Δημητριάδη να κάνει το σουτ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ματαλλιωτάκη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και θέλησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να το πραγματοποιήσουν, όταν στο 50′ ο Ξυλούρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον κ. Κασσελάκη να δείχνει την “άσπρη βούλα”, ο Μπουτσάκης ανέλαβε την εκτέλεση και ο Κουμέντος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 53′ ο Γενιτσαρίδης προσπάθησε να σκοράρει με όμορφο σουτ, αλλά η μπάλα δεν τον έκανε το χατίρι και έφυγε έξω με τη μπάλα να γλύφει το δοκάρι της εστίας της Ρόδου.

Κάπου εκεί η Ρόδος αντέδρασε και στο 59′ ο Δημητριάδης σούταρε με τον Ματαλλιωτάκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 61′ ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζιβίλογλου.

Ο ΠΟΑ προσπάθησε να αντιδράσει με τον Αμπντουραχμάνι να χάνει δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 62′ και στο 67′. Αρχικά το σουτ που πραγματοποίησε πέρασε ελάχιστα έξω μέσα από την περιοχή, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Κουμέντο με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 72′ η Ρόδος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Δημητριάδης βρέθηκε απέναντι στον Ματαλλιωτάκη, ωστόσο το σουτ που πραγματοποίησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 80′ ο ΠΟΑ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του και να… καθαρίσει την πρόκριση για τους γηπεδούχους.

Έπειτα από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Χαρίτο και αυτός με έξοχο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0, κλειδώνοντας έτσι τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Συνθέσεις

ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Αραβιάκης (79′ Λυδάκης), Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Καρβελάς (21′ λ.τ. Βρεττός), Γενιτσαρίδης, Μπουτσάκης (65′ Σταθόγλου), Ξυλούρης, Σακλαμάκης, Αμπντουραχμάνι, Γιαννόπουλος.

Ρόδος: Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Καμπούρης, Κατσαμάκης, Τζιβίλογλου, Στάτης, Δημητριάδης, Πατσιλής (82′ λ.τ. Ράφτης), Καρυοφύλλης (73′ Τρέχας), Γανωτάκης, Βολονάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected