Football League

Καλό ματς, αρκετές ευκαιρίες αλλά…

DSC02350_resizeΔίνοντας συνέχεια σε αυτό το… κακό φεγγάρι που δείχνει να περνά το τελευταίο διάστημα, έχοντας μαζέψει μόλις 4 βαθμούς στα τελευταία έξι ματς και έχοντας βρει δίχτυα μόλις μία φορά, ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στον Πανθρακικό και έμεινε πίσω στην βαθμολογία.

Στο σημερινό ματς, αντιμετώπισε και την ατυχία, καθώς δύο φορές σημάδεψε τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας και δεν μπόρεσε να βρει το τρίποντο που αναζητούσε για να βρει την ηρεμία του, ενώ έχασε νωρίς με τραυματισμό και τον Ρούτση.

Όπως αναφέρει το serressport, οι «κόκκινοι» για ακόμη ένα ματς δεν βρέθηκαν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και μπορεί αμυντικά να μην αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από την ομάδα της Κομοτηνής, που έτσι και αλλιώς δεν φημίζεται για την καλή επιθετική της λειτουργία, αλλά μεσοεπιθετικά με εξαίρεση τα δύο μαζεμένα δοκάρια(56΄-57΄ από Τσελεπίδη-Τσιμίκα) δεν βρήκαν πολλές λύσεις και φυσικά ελλείψει ιδιαίτερων βοηθειών από τον πάγκο, ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν μπορούσε να κάνει και πολλά για να αναστρέψει την εικόνα και να φέρει τη νίκη. Ο Πανσερραϊκός ναι μεν είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν είχε την ουσία.

Η επίσης νεανική ομάδα του Πανθρακικού έχοντας κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς, έβγαλε ενέργεια, έτρεξε, έκλεισε χώρους, προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, δημιούργησε τις δικές της λιγοστές ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε, χωρίς επίσης να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Μέλκας, Στέβιτς, Καψάλης, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Φουσού, Ρούτσης (16′ λ.τ Κανούλας), Τσιμίκας, Κάκκο (78′ Κτιστόπουλος), Τσούτσης (84′ Τάντιτς), Γκούρτσας

Πανθρακικός : Γκαραβέλης, Πολίμος, Κάργαρης, Μπουγαϊδης, Πετρούσης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ρουσάκης (63′ Φουρκάν), Μήλιος, Ζιγκερίδης (80′ Κωστίκος), Κυριαλάνης (61′ Μπεκατώρος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected