Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Κι άλλος Ημαθιώτης στην Κρήτη!

Την τέταρτη μεταγραφή πραγματοποιεί ο Κισσαμικός, καθώς ο Γιώργος Νικόλτσης ντύνεται με τα χρώματα της ομάδας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ήταν στον Πανθρακικό.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο 25χρονος (6/4/92) Ημαθιώτης επιθετικός βρέθηκε μάλιστα στο Καστέλι την Πέμπτη και αναμένεται να υπογράψει με… συνοπτικές διαδικασίες το νέο του συμβόλαιο. Ουσιαστικά, ο Κισσαμικός του προσφέρει τη “στέγη” την οποία αναζητούσε μετά την αρνητική τροπή που πήραν τα πράγματα στον Πανθρακικό. Βασικά βέβαια, ο ίδιος είχε αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό, καταθέτοντας προσφυγή για να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

Ο Νικόλτσης που είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Κρήτη αφού τη σεζόν 2014-15 ήταν στην Επισκοπή στη Football League, παίζει ως επιθετικός. Με τον Πανθρακικό κατέγραψε μέχρι σήμερα 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο, όπου σκόραρε κιόλας.

Πέρσι, έπαιξε σε 13 ματς με τον Πανθρακικό στη Super League ενώ είχε και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Συνολικά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κισσαμικού μετρά 14 συμμετοχές στη Super League, 63 στη Β’ Εθνική και 37 στη Γ’ Εθνική, έχοντας σκοράρει 10 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected