Κατηγορίες
Διάφορα

Ανοίγει το keaprogram για το Επίδομα Αλληλεγγύης, προέκυψε θέμα με τα ΚΕΠ!

Όλα έτοιμα είναι από την ΗΔΙΚΑ στο σύστημα υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης 2017 (ΚΕΑ) που θα εφαρμοστεί σε όλους τους δήμους και θα ανοίξει την 1η Φεβρουαρίου. Πρόβλημα όμως έχει προκύψει με τους υπαλλήλους των ΚΕΠ που ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από την υποβολή αιτήσεων και δεν θα εξυπηρετούν τους αιτούντες 

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika, οι υπάλληλοι των ΚΕΠ σύμφωνα με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό ότι δεν θα εξυπηρετούν τους αιτούντες για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης από την 1η Φεβρουαρίου αφού όπως αναφέρουν αδυνατούν λόγω της μη εκπαίδευσης τους στην υποβολή των αιτήσεων αλλά και τον ήδη αυξημένο φόρτο εργασίας που αντιμετωπίζουν καθημερινά από τις διαδικασίες που έχουν τεθεί προς διεκπεραίωση από το αρμόδιο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Έτσι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες από την 1η Φεβρουαρίου 2017 που θα θέλουν να κάνουν αίτηση στα ΚΕΠ για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης δεν θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους, αν και η σχετική οδηγία που υπάρχει το προβλέπει. Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλλουν μόνοι τους τις αιτήσεις μέσω του keaprogram.gr ώστε να επωφεληθούν της συγκεκριμένης προνοιακής πολιτικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected