Κύπελλο Ελλάδος

Μεγάλη εμφάνιση ο ΟΦΗ, λύτρωση για τη Ξάνθη με Λουσέρο!

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε παλικαρίσια εμφάνιση απέναντι στην Ξάνθη, ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα, αφού προηγήθηκε με 2-0, αλλά στο 76′ είδε τον Λουσέρο να του χαλάει τα σχέδια και να δίνει την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος στους Ακρίτες.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε σε “τροχιά” πρόκρισης. Αυτό ήρθε στο 21′ από τον Χάντι, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από κεφαλιά – πάσα του επιθετικού των γηπεδούχων, Βουό.

Οι Κρητικοί, ισοφάρισαν έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα (0-1) και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα, ενώ ήταν και οι μόνοι που δημιούργησαν τις, συνολικά, δύο τελικές, στο πρώτο μέρος, αφού η Ξάνθη δεν μπορούσε να απειλήσει, εξαιτίας και της απουσίας του πρώτου της σκόρερ, Χαμζά Γιουνές, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, δεν υπήρξε κάποια, ιδιαίτερα, σημαντική φάση και στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι βρήκαν το δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση, όταν ο Βουό, μέσα από τη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και ήταν έτοιμος να πάρει σπουδαία πρόκριση, αλλά 10 λεπτά μετά το τέρμα του Βουό, ήρθε το γκολ του Λουσέρο, στη μοναδική φάση που δημιούργησε η Ξάνθη μέχρι εκείνο το σημείο, το οποίο χάρισε, εν τέλει, στους Ακρίτες την πρόκριση, στα προημιτελικά του κυπέλλου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος (65′ Παντίδος), Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος (85′ Ογκμποε), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος (73′ Χύζι), Βουό

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι (93′ Ορφανίδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς (85′ Ράνος), Λισγάρας, Καμαρά (65′ Πιζέλι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected