Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας 1-1

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν οι 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρίνας, όπου ορίστηκε η σημερινή αναμέτρηση.

Το γήπεδο του Ροδοχωρίου έχει καλυφθεί με χιόνι και κατόπιν σχετικού ορισμού από την ΕΠΣ, αποφασίστηκε η αλλαγή έδρας. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε αρκετά λάθη κατά τη διάρκεια του ματς, ενώ πολλές ήταν και οι κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν, απόρροια του δυνατού παιχνιδιού (σε αθλητικά πλαίσια όμως) των δύο αντιπάλων.

Ο Αχιλλέας ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο δεύτερο λεπτό, φάση που επηρέασε σημαντικά τη μετέπειτα εξέλιξη της αναμέτρησης, Ο Τσάλμας εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η μπάλα κατευθύνθηκε στο πρώτο δοκάρι, εκεί υπήρξε μια σύγχυση, ο Καραμεταξάς όμως έκανε το κοντρόλ και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Καζεπίδη.

Το τέρμα αυτό ανάγκασε τους “κιτρινομπλέ” να κυνηγούν το σκορ από πολύ νωρίς και ευτύχησαν να το πετύχουν με τη συμπλήρωση 15 λεπτών.

Στο 14′ ο Μπουρδάνος (ντεμπούτο σήμερα για τους γηπεδούχους) εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, Τενεκετζή και Καραμεταξάς πήδηξαν για την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα όμως παρέμεινε στο σημείο και στην προσπάθεια των αμυντικών να απομακρύνουν, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Τενεκετζή και κατέληξε στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Μπουμπουλέντρα.

Οι πολλές μονομαχίες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα, ειδικά μετά τα δύο γρήγορα γκολ εκατέρωθεν.

Στο 18′ ο Αχιλλέας έφτασε κοντά στο 1-2, όταν ο Τασιώνας έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε λίγα μέτρα από το αριστερό δοκάρι του Καζεπίδη.

Από το 30′ και έπειτα, ο ΓΑΣ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, έχοντας όμως κυρίως μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς τη μεγάλη φάση στα καρέ του Μπουμπουλέντρα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αχιλλέας προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς πέρασε εκτός ο Δημητρίου που τραυματίστηκε με τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Στο 70′ ο ΓΑΣ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν αρχικά ο Παρθενόπουλος (αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΓΑΣ και μάλιστα κόντρα στην πρώην ομάδα του) σούταρε με δύναμη, ο Σακελλάρης παρενέβην με το κεφάλι και η μπάλα πήρε περίεργη καμπύλη για να καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουμπουλέντρα.

Ακολούθησε ένα 20λεπτο χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, με περισσότερες μονομαχίες παρά προσπάθειες για να βρεθούν οι επιθετικές λύσεις εκατέρωθεν.

Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παναγιώτη Καραμεταξά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Τενεκετζή, Τάσο, Μαγγίζης, Μπουρδάνος (62′ Παρθενόπουλος), Μπρέγκου, Βούλγαρης (73′ Πέτγαζλης), Παπαδής, Μωυσίδης (46′ Ρίσσου)

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σακελλάρης (90+1′ Στογιάννος Ρ.), Καραμεταξάς, Γκέτσος, Δημητρίου (46′ λ.τ. Σαμαράς Δ.), Στογιάννος Γ. (78′ Μάραντης), Τσάλμας, Μπράτσης, Γιαμαλίδης, Κακούδης, Τασιώνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected