Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση – απάντηση της ΑΕ Χαρίεσσας

Μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε η Δόξα Λιανοβεργίου (δείτε ΕΔΩ), ήταν η σειρά της ΑΕ Χαρίεσσας να απαντήσει, θέτοντας τη δική της άποψη όσον αφορά τη διαιτησία αλλά και το περιστατικό που περιγράφει η εν λόγω ανακοίνωση.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας θέλει καταρχάς να καταδικάσει το συμβάν με τους “φιλάθλους” που επιτέθηκαν φραστικά στους ποδοσφαιριστές της Δόξας Λιανοβεργίου. Οι εν λόγω κύριοι έρχονται για πρώτη φορά στο γήπεδο και δεν έχουν καμία σχέση με τους φίλους του συλλόγου, που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα.

Όσον αφορά τη διαιτησία, θεωρούμε πως ο ρέφερι της αναμέτρησης ήταν επιεικώς τραγικός και μάλιστα, ενώ κερδίζαμε 2-0, οι υποδείξεις του φανέρωναν πως είχε χάσει τον έλεγχο του αγώνα.

Σαφώς η ομάδα μας έπρεπε να “καθαρίσει” το χθεσινό παιχνίδι, το οποίο έπρεπε να λήξει 4-1 ή 5-1, καθώς χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα τραγικά του λάθη.

Για τις δύο υποδείξεις του δεύτερου βοηθού, στις οποίες αναφέρεται ο αντίπαλος, είμαστε κατηγορηματικοί πως δεν υπήρξε καμία περίπτωση οφ σάιντ και ειδικά στη φάση των καθυστερήσεων, ο αμυντικός μας, ακόμη κι αν ο βοηθός άφηνε τη φάση να εξελιχθεί, ο αμυντικός είχε προλάβει να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ!

Εξυπακούεται πως δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό για την ομάδα της Δόξας, με την οποία δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση και είμαστε σίγουροι πως τη νέα σεζόν θα είμαστε και πάλι αντίπαλοι στην ίδια κατηγορία.”

Εκ της διοικήσεως της ΑΕ Χαρίεσσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected