Κατηγορίες
Basket

Μεταξύ…φίλων και συγγενών ο τελικός!

ΕΟΚ, Αστυνομία, Παναθηναϊκός και Άρης ολοκλήρωσαν την σύσκεψη για τον Τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο “Αλεξάνδρειο” στις 18/2, παίρνοντας την απόφαση να διατεθούν από 1.100 εισιτήρια στους δύο φιναλίστ.

Όπως αναφέρει το Sport24, μπροστά σε 3.000 κόσμο θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος (18/2) ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό στο “Αλεξάνδρειο”, ένα γήπεδο του οποίου η χωρητικότητα κανονικά είναι 6.000 άτομα. Αυτή ήταν η απόφαση που πήρε η ΕΟΚ έπειτα από την σύσκεψη με την αστυνομία και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να δοθούν από 1.100 εισιτήρια στους δύο φιναλίστ, ενώ μέχρι 800 άτομα θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν το παρών μέσω προσκλήσεων από την ΕΟΚ.

Όπως αποφασίστηκε μάλιστα, τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, κάτι που σημαίνει ότι όποιος θελήσει να πάει στο γήπεδο θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει μαζί του την ταυτότητά του καθώς θα υπάρξει ταυτοπροσωπεία κατά την διάρκεια της εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ θα δημιουργηθούν ζώνες ασφαλείας ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Το παρών στην σύσκεψη έδωσαν οι Τάκης Τσαγκρώνης (Αντιπρόεδρος ΕΟΚ), Σάββας Λόρτος (πρόεδρος ΕΚΑΣΘ) και Ηλίας Ιγγλης (μέλος ΕΟΚ), Παναγιώτης Τριαντόπουλος (Διευθύνων σύμβουλος του Παναθηναϊκού Superfoods), Μάνος Λάσκαρης (Αντιπρόεδρος ΚΑΕ Άρη) και Παύλος Μπινόπουλος , Θωμάς Νικόλος (Μέλη της ΚΑΕ Αρης), καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομίας.

Θυμίζουμε ότι βάσει αρχικού προγραμματισμού ο Τελικός Κυπέλλου είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί στην Λάρισα με εναλλακτική λύση το ΟΑΚΑ. Έπειτα ωστόσο από την απόφαση της αστυνομίας να κρίνει ακατάλληλη την Λάρισα, ο Άρης πρότεινε να γίνει ο αγώνας στο “Αλεξάνδρειο”, κάτι με το οποίο συμφώνησε άμεσα ο Παναθηναϊκός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected