Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν χαμπαριάζει! (photos)

Ακόμα μια σπουδαία νίκη στα τελευταία λεπτά πέτυχε η ΑΕ Καραϊσκάκης, επικρατώντας της ΑΕ Ιστιαίας με 1-0, χάρη σε πέναλτι του Καραγιαννίδη στο 83′.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, και στο 2ο μόλις λεπτό, ο Ευαγγέλου έστειλε με ωραίο σουτ την μπάλα μόλις άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και στο 6ο λεπτό, ακόμη ένα καλό σουτ, του Γούλα αυτή τη φορά. Η Ιστιαία ανέβηκε στο γήπεδο, μετά τις δύο φάσεις του Καραϊσκάκη, και στο 9ο λεπτό, απείλησε με τον Ίβιτς, να πιάνει κεφαλιά, που σταμάτησε στον Ανδρούτσο. Στο τέταρτο, οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σουτ, με τους Γυφτοκώστα και Στεργίου, με αυτό του δεύτερου ειδικά να είναι πολύ επικίνδυνο, και να βγάζει δύσκολα ο Ανδρούτσος σε κόρνερ.

Ο ρυθμός έπεσε, με την επόμενη υποψία φάσης να έρχεται σχεδόν 20 λεπτά μετά, με το Γυφτοκώστα να πιάνει δυνατό σουτ, που όμως έφυγε άουτ. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε στο 40ο λεπτό, από το σοβαρό τραυματισμό του Σωκράτη Ευαγγέλου, ο οποίος σε μονομαχία που είχε στον αέρα με τον Πανάκη, χτύπησε στο κεφάλι, και χρειάστηκε να τον παραλάβει ασθενοφόρο και να το διακομίσει στο νοσοκομείο. Ο επιθετικός της αρτινής ομάδας που αντικαταστάθηκε από τον Τσάκαλο, είχε ευτυχώς καθαρή αξονική τομογραφία, και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

το φιλμ του δευτέρου ημιχρόνου στο artagoal.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Καψάλης, Λάμπρου, Βελέτης (46′ Αβραμίδης), Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Ντατίδης, Γούλας, Γυφτοκώστας (91′ Ηλίας), Παπανίκου, Ευαγγέλου (41′ λ.τρ. Τσάκαλος)

ΑΕ Ιστιαίας (Παπανικολάου) : Μάλτζαρης, Μπουλγουρίδης, Τσαούσης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου (80′ Χαραλαμπίδης), Γεωργιάδης, Ίβιτς, Νικολέτος, Αλεξίου

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected