Κατηγορίες
Διάφορα

Οι δύσκολες αποστολές ΠΑΟΚ και ΠΑΟ στο “Barok” Coffee-Bar!

Barok” Coffee-Bar, η επιλογή μας για να παρακολουθήσουμε από κοντά τους σπουδαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας!

Μόλις τρεις ημέρες έχουν περάσει από τη σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας και οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στα Πηγάδια, με στόχο την… επαναφορά τους στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μέσα σε όλα, ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες του Μάτος και του Πέδρο Ενρίκε που είναι τιμωρημένοι και των Κάνιας και Πέλκα που είναι τραυματίες, ενώ ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σάλκε για τη φάση των «32» του Europa League.

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα ξεκινήσει με τους Γλύκο, Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Κάμπος και Πρίγιοβιτς.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η Ξάνθη θέλει να πάρει ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει μόνο τον Λουσέρο. Η πιθανή ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ρουμάνος είναι οι Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Καμαρα, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Πιτσέλι και Γιουνές.

Την ανοδική του πορεία κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει να επιβεβαιώσει ο Παναθηναϊκός, λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «πράσινοι» έχουν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη, με την οποία θα παραμείνουν σε… τροχιά πλέι οφ. Οι πιθανοί έντεκα που θα επιλέξει ο Ουζουνίδης είναι: Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected