Κατηγορίες
Basket

Μετατίθεται για το μέλλον!

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας καθώς ο Έλληνας κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε επικοινωνία που είχε με την ομοσπονδία απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση εξηγώντας του λόγους της απόφασης του.

Όπως αναφέρει το basketblog.gr, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης στην επικοινωνία του που είχε με την ομοσπονδία ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή για εκείνον η πρόταση τους, αλλά ότι είναι δύσκολο να αναλάβει την Εθνική καθώς οι υποχρεώσεις του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολλές. Επίσης να θυμίσουμε ότι από του χρόνου οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων θα είναι και μέσα στην αγωνιστική σεζόν, οπότε ένας προπονητής που θα είναι και σε σύλλογο θα είναι αρκετά δύσκολο να προπονεί και μία Εθνική ομάδα. Πάντως ο Ιτούδης δεν έκλεισε την πόρτα στην Εθνικής Ελλάδας καθώς όπως τόνισε θέλει να την βοηθήσει μελλοντικά, απλά τώρα υπάρχει το πρόβλημα λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας και του προγράμματος των αγώνων έτσι όπως είναι δομημένο.

Η Ομοσπονδία πάντως συνεχίζει το «σαφάρι» για την εύρεση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού με στόχο να οδηγήσει την Εθνική μας στις επιτυχίες του παρελθόντος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected