Κατηγορίες
Super League 1

Ούτε στο Αγρίνιο έκοψε ταχύτητα η “αρμάδα” του Παράσχου!

Ο Πλατανιάς… τρελαίνει τον κόσμο του και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο καταφέρνοντας να φτάσει σε μια νέα νίκη αυτή τη φορά μέσα σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος όπως το Αγρίνιο, επικρατώντας με σκορ 2-1 του Παναιτωλικού!

Αυτή είναι η 6η νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια για τον Πλατανιά, ο οποίος σε όλο αυτό διάστημα έχει υποπέσει σε μία μονάχα ήττα! Ο Παναιτωλικός πίεσε μετά το 2-1 το οποίο σημείωσε στο 81′ για να φτάσει σε μια ανέλπιστη ισοπαλία με βάση το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά ο Πλατανιάς δεν ήταν δυνατό να επιτρέψει στους γηπεδούχους να πάρουν έναν άδικο βαθμό.

Στο 27′ με το εύστοχο πέναλτι του Μανούσου το οποίο κέρδισε ο ίδιος και στο 55′ με την καρφωτή κεφαλιά του Καρυπίδη είναι οι δύο… πιστολιές για τον Πλατανιά που του χάρισαν τη νίκη μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού, που ούτε κι αυτός σαν ομάδα μπόρεσε να κάνει κάτι απέναντι στους “ερυθρολεύκους” οι οποίοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στη Σούπερ Λιγκ κι ενώ ίσως πια αρχίζει να γίνεται εμφανές ότι ο στόχος θα μπορούσε να είναι μία θέση στα πλέι οφ, άρα η έξοδος στην Ευρώπη!

Το μοναδικό γκολ για τον Παναιτωλικό σημείωσε στο 81′ ο Ρέι.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κλέσιο (74′ Κουτρομάνος), Κούσας, Χαντάκιας, Ντιέγκο Λόπες (69′ Παπαδόπουλος), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Λουίς Ρότσα, Φεντερίκο Μπράβο (58′ Αλβαρο Ρέι), Φάρλεϊ Ρότσα, Μαρκόβσκι.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Καρυπίδης, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς (85′ Μαραγκός), Γιορέντε (89′ Ντεβέσα), Μανούσος (75′ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected