Κατηγορίες
Διάφορα

Σήμερα στο Cafe “Draw” : Οι ευρωπαϊκές προκλήσεις του ΠΑΟΚ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Δύο σπουδαία παιχνίδια του “δικεφάλου” του Βορρά σας προσφέρει σήμερα το Cafe “Draw”, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα.

Στο Europa League, μπορεί οι ελπίδες να είναι ελάχιστες αλλά ο ΠΑΟΚ θα παλέψει κόντρα στην Σάλκε (19:00) για το θαύμα και την ανατροπή του 3-0 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς γνώρισε την ήττα με 3-0 στην Τούμπα, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πρόκριση. Παρόλα, αυτά οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.

Στα αγωνισιτκά ο Σέρβος τεχνικόςδεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των βασικών Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και του τραυματία Κάνιας. Ο Σέρβος τεχνικός θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-3-3.

Στο Champions League του μπάσκετ (19.30), το έργο αυτού του ΠΑΟΚ, μέσα σε μια τέτοια έδρα όπως αυτή της Παρτιζάν, μόνο εύκολο δεν είναι. Το κίνητρο του, να καλύψει τη διαφορά των 2 πόντων του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στους 16 του BCL, είναι μεγάλο.

Ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης, είχε μια εβδομάδα να προετοιμάσει αυτό το παιχνίδι και το -2 του πρώτου αγώνα, προφανώς και είναι μια διαφορά που μπορεί να υπερκαλυφθεί, ωστόσο το θέμα είναι πως θα εμφανιστεί η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, απόψε στη Hala Alexander Nikolic.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected