Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λίβερπουλ μόνο για τα…ντέρμπι (vid)

Με 3-1 η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ στο σπουδαιότερο ματς της 27ης αγωνιστικής στην Αγγλία, επιστρέφοντας στις νίκες.

Φιρμίνο (9’) και Μανέ (40’) έγραψαν το 2-0 στο «Άνφιλντ», ενώ παρά τη μείωση του σκορ από τον Γουέλμπεκ στο 57’, οι «κόκκινοι» όχι μόνο κράτησαν το προβάδισμά τους, αλλά το διεύρυναν κιόλας στις καθυστερήσεις με τον Βινάλντουμ για το τελικό 3-1.

Στους 52 βαθμούς πλέον η ομάδα του Κλοπ που ισοβαθμεί στην 3η θέση με τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχει βέβαια δύο ματς λιγότερα. Με ένα παιχνίδι λιγότερο, η Άρσεναλ έμεινε στους 50 πόντους.

Ο Αλέξις Σάντσες μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57′ έκανε την ασίστ για να μειώσει ο Γουέλμπεκ, ενώ ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 91′, αλλά ήταν οφ-σάιντ ο Ντιβόκ Ορίγκι που τον τροφοδότησε.

Συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Κλάβαν, Ματίπ, Μίλνερ, Εμρέ Τζαν, Λαλάνα (80′ Λούκας Λέιβα), Βαϊνάλντουμ, Κοουτίνιο (80′ Ορίγκι), Μανέ (93′ Άρνολντ), Φιρμίνο.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Κοκελέν (46′ Αλέξις Σάντσες), Γκρανίτ Τζάκα, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Ιγουόμπι, Γουέλμπεκ (74′ Γουόλκοτ), Ζιρού (74′ Λούκας Πέρεθ).

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected