Football League

Πανουργιάς Παπαϊώαννου : “Δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο και δεν ζούμε από το στοίχημα. Ο νοών νοείτω…”

Μήνυμα σε προέδρους άλλων ΠΑΕ να μην ασχολούνται με άλλες ομάδες και με το… στοίχημα έστειλε ο Πανουργιάς Παπαϊώαννου.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΛΑΜΙΑ FM-1» και μίλησε για την έως τώρα πορεία, ζητώντας μεγαλύτερη συμπαράσταση. Ρωτήθηκε παράλληλα, γιατί στον Άρη εστιάζουν τι κάνουν οι «κυανόλευκοι» και όχι η ομάδα τους…

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παπαϊωάννου:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια. Έχουν και μεγάλο άγχος, γιατί όταν είσαι πρώτος και κάνεις αυτή την κούρσα τα πόδια είναι πιο βαριά στο γήπεδο. Δεν μπορούμε, βέβαια, να απαλλαγούμε από αυτό, είμαστε καταδικασμένοι. Τη Λαμία κάποιοι δεν την υπολογίζαν. Σε κάποιους δεν αρέσει για άλλους λόγους. Ο καθένας… περαστικά του. Εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Οι παίκτες μας να δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα, γιατί βλέπετε ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Είδαμε τι έγινε με τον Αιγινιακό εντός, τον Κισσαμικό έξω. Το ίδιο και η Καλλονή που θα έρθει εδώ. Έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για βαθμούς. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι, γι’ αυτό ο κόσμος της Λαμίας να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές όπως το κάνει μέχρι τώρα και ακόμα πιο δυνατά, γιατί το έχουν ανάγκη. Η ψυχολογική στήριξη είναι μεγάλη υπόθεση».

Γιατί στον Άρη εστιάζουν στο τι κάνει η Λαμία; Γιατί στον Αιγινιακό δεν είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι, αλλά τι γίνεται στο Μάλεμε…

«Δεν έχω ιδίαν άποψη γι’ αυτό. Εσείς με ρωτάτε. Θα δώσω ένα μήνυμα. Πολλοί πρόεδροι να ασχολούνται με τις ομάδες τους και να μην ασχολούνται με άλλες ομάδες. Και δεν χρειάζεται να ασχολούνται και με στοίχημα. Το στοίχημα το χαλάει το ποδόσφαιρο, το μειώνει. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε κάποιοι πρόεδροι στη Β’ Εθνική που «ματώνουμε» κάθε μέρα από τις επιχειρήσεις μας να κάνουμε το ποδόσφαιρο πιο ωραίο. Δεν ζούμε από το ποδόσφαιρο και δεν ζούμε από το στοίχημα. Ο νοών νοείτω».

Γιατί δεν ασχολούνται και με τον Απόλλωνα;

«Και ο Απόλλων είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει έναν σοβαρό επιχειρηματία να τη στηρίζει. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Μακάρι να είχαν όλοι τις διοικήσεις που έχει ο Απόλλων».

Γιατί εστιάζουν, όμως μόνο στη Λαμία;

«Ας βγουν να το πουν. Η Λαμία δεν είχε προσπαθήσει ποτέ να βγει Super League και αυτό σε κάποιους δεν αρέσει. Κάναμε μία προσπάθεια το 2014-15 που είχαμε μια ομάδα πολύ καλή και τότε. Βέβαια, μας στέρησαν αυτή τη χαρά τότε. Αν είχε συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, εγώ δεν θα ήμουν στο ποδόσφαιρο. Δεν θα χαλούσα ούτε ένα ευρώ. Βλέπω ότι γίνονται προσπάθειες. Μακάρι να ευοδωθούν».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected