Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Ευκαιρία για βαθμούς στους πρωτοπόρους! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 18η & 20η αγωνιστική αντίστοιχα

1ος όμιλος

Πέντε αγωνιστικές ακόμη για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο και θα πρέπει να γίνουν…κοσμοϊστορικά γεγονότα ώστε να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση.

Η πρωτοπόρος Νίκη Αγκαθιάς πανηγυρίζει ήδη την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική καθώς έχει “χτίσει” διαφορά 16 βαθμών από την τρίτη θέση και ακόμη κι αν ο Φίλιππος Μελίκης κάνει το απόλυτα στα υπόλοιπα 5 ματς, δεν μπορεί να την αφήσει εκτός της πρώτης δυάδας.

Έτσι, σειρά παίρνει ο Άρης Παλαιοχωρίου, που θέλει ακόμη 5 βαθμούς ακόμη για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο και ευελπιστεί αυτό να το πράξει άμεσα, ξεκινώντας από αύριο με αντίπαλο τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Όσον αφορά την παραμονή, ο ΠΑΟΚ Κουλούρας θα πρέπει να διαγράψει πορεία…πρωταθλητισμού στα εναπομείναντα παιχνίδια, κάτι εξαιρετικά δύσκολο καθώς θέλει την ίδια ώρα συνεχόμενες αποτυχίες από τον προπορευόμενο Μακεδονικό Πλατάνου (αγωνίζεται αύριο στα Παλατίτσια).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Εθνικός Κλειδιού υποδέχεται τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και ο Φίλιππος Μέσης κοντράρεται με τη γειτονική Θύελλα Σταυρού

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (16.00) :

Εθνικός Κλειδιού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Μακεδονικός Πλατάνου

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Φίλιππος Μελίκης

Φίλιππος Μέσης – Θύελλα Σταυρού

Άρης Παλαιοχωρίου – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Νίκη Αγκαθιάς – ΑΕ Σχοινά

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

2ος όμιλος

Την ευκαιρία για τρεις βαθμούς στο…σακούλι τους έχουν οι τρεις πρωτοπόροι του ομίλου, που αγωνίζονται με θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες.

Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας υποδέχεται στην έδρα του τον ΑΣ Πατρίδας, την ομάδα που δεν κατάφερε να κερδίσει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια φέτος, τόσο στο πρωτάθλημα (0-0) όσο και στο Κύπελλο (1-0 για τους “κιτρινόμαυρους”). Με νίκη, η ομάδα του Φίλιππου Πέιου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική όσον αφορά την κατάκτηση της μίας από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική της νέας περιόδου.

Την ίδια ώρα, η δεύτερη Νέα Γενεά Νικομήδειας θα μεταβεί στο γειτονικό Μακροχώρι, όπου θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Βέροιας, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία, ενώ ο ΑΟ Μαρίνας θα υποδεχτεί τον ουραγό Μακεδόνα Βέροιας, που δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός έδρας δοκιμασία για την Ελπίδα Μονοσπίτων, που θέλει μόνο νίκη στο Μακροχώρι με αντίπαλο την Ακαδημία, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες για άνοδο.

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΠ Βέροιας και τον Αριστοτέλη Νάουσας (εφόσον βέβαια το Δημοτικό Γήπεδο Ραχιάς πληρεί τις προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα) ενώ η Δόξα Νάουσας θα υποδεχτεί στην Παναγιωπούλα τον Εθνικό Ράχης, σε ένα ακόμη παιχνίδι που (αν διεξαχθεί) θα γίνει σε έναν ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (16.00) :

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΑΣ Πατρίδας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Ελπίδα Μονοσπίτων

Δόξα Νάουσας – Εθνικός Ράχης

Ακαδημία Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

ΑΕΠ Βέροιας – Αριστοτέλης Νάουσας

ΑΟ Μαρίνας – Μακεδόνας Βέροιας

Ρεπό : Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected