Γ Εθνική / Τοπικά

Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες, μπορούσε την ανατροπή ο Αλμωπός

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και την Δόξα Προσκυνητών.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον ο Βάσκο να χάνει τετ α τετ απέναντι στον Χρήστου όμως ο ίδιος…εξιλεώθηκε στο 34′ με σουτ από το ύψος της περιοχής, σημειώνοντας το τέταρτο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι στο διάστημα αυτό είχαν μία φλύαρη κατοχή χωρίς να καταφέρνουν να απειλήσουν την εστία του Αγγελόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε καθώς ο Αλμωπός πίεσε περισσότερο και στο 65’ μετά από σύγχυση στην άμυνα των Κομοτηναίων, ο Γιώργος Ελευθεριάδης με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να κάνουν την ανατροπή.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ. (72’ Παντελίδης), Παπασυμεών, Μουρατίδης, Ρογκότης, Μπρέγκου, Παπαευθυμίου, Ελευθεριάδης Γ., Αλαμάνης (52’ Ζαρογιάννης), Τσιμτσιρίδης (52’ Αλμπάνης), Κοβάτσης.

Δόξα Προσκυνητών : Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Κελεσίδης, Σιδηρόπουλος, Λέφης, Τρίχας, Μόσχος, Φουρκάν, Κεϊτά (74’ Καμζέλας), Κατσαρός (83’ Ιωαννίδης), Βάσκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected