Ποδόσφαιρο Κόσμος

Από το καλοκαίρι…χειμώνας για τη Μπαρτσελόνα! (vid)

Επηρεασμένη από το επικό 6-1 επί της Παρί, η Μπαρτσελόνα έπεσε από τα σύννεφα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στην έδρα της Λα Κορούνια!

Όπως αναφέρει το novasports.gr, ο Λουίς Ενρίκε έκανε έξι αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στους Παριζιάνους, μεταξύ άλλων εκτός και ο Νεϊμάρ λόγω τραυματισμού.

Έτσι οι Καταλανοί παρουσιάστηκαν αγνώριστοι σε σχέση με την ενέργεια που έβγαλαν μεσοβδόμαδα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 40′ από σουτ του Χοσέλου.

Ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό του β’, με σουτ, αλλά στο 74′ ο Μπεργαντίνιος νίκησε τον Τερ Στέγκεν και έγραψε το 2-1. Αυτή τη φορά ανατροπή δεν υπήρχε και οι Καταλανοί παραχώρησαν ξανά την πρωτοβουλία για τον τίτλο στην Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι έναν πόντο πίσω, αλλά με δύο ματς λιγότερα σε σχέση με τους «μπλαουγκράνα».

Συνθέσεις

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ: Λουξ, Χουάνφραν, Αρίμπας, Φερνάντο Ναβάρο, Μπεργκαντίνιος, Μπόρχες, Κάρλες Χιλ (62′ Τσολάκ), Μπρούνο Γκάμα (71′ Κακουτά), Φαζρ, Χοσέλου.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (3-4-3): Τερ Στέγκεν, Μαστσεράνο, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντένις Σουάρεθ (77′ Πάκο Αλκάθερ), Αντρέ Γκόμες (58′ Ράκιτιτς), Μέσι, Αρντά Τουράν (58′ Ινιέστα), Λουίς Σουάρες.

δείτε βίντεο στο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected