Super League 1

Νίκη μετά από έναν μήνα ο Ολυμπιακός, διατηρεί το +6 (photos)

Έκανε το χρέος του ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο και επέστρεψε στις νίκες χάρη στα τέρματα των Ντα Κόστα και Φυτανίδη (αυτογκόλ)

Με τον Τσόρι να επανέρχεται (και να αποθεώνεται) και τον Φορτούνη να μοιράζει δύο ασίστ, ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη δυνατή πρόβα ενόψει των αγώνων με την Μπεσίκτας και τον Παναθηναϊκό.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είδαν ξανά τον Τσόρι στο χορτάρι και μάλιστα με νέο ρόλο, οι «ερυθρόλευκοι» κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα σε σχέση με άλλα ματς (χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης) και πήραν σχετικά εύκολο το τρίποντο. Ο Ατρόμητος δεν έβγαλε την καλή του φόρμα στο «Καραϊσκάκης» μιας και μόνο ο Λημνιός έδειχνε ορεξάτος με αποτέλεσμα να μην μπορεί ν’ απειλήσει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

το φιλμ του αγώνα στο ΕΔΩ
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Παρέδες, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο (73′ Μπουχαλάκης), Μάρτινς, Μάριν (65′ Ελιουνούσι), Φορτούνης, Ανδρούτσος, Ντομίνγκες (59′ Ανσαριφάρντ)
Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ουμπιδες, Πλατέλλας (66′ Ντιγκινί), Τόνσο (74′ Βασιλείου), Λημνιός (84′ Λε Ταλέκ), Ντάουντα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected