Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Κοπανού “10Star” 2-0 (photos)


Το πορτοκαλί χρώμα στη φανέλα έφερε…γούρι στον Κεραυνό Επισκοπής, που σημείωσε τη 16η φετινή νίκη και εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα επικράτησε με 2-0 του ΓΑΣ Κοπανού “10Star”, σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι, το οποίος όμως παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές ένεκα και της σημερινής αργίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, κυκλοφόρησαν περισσότερο τη μπάλα και τελικά είχαν και την ουσία, με τα δύο τέρματα τα οποία σημείωσαν οι Βασίλης Γιαουτζής (19′) και Χάρης Παραστατίδης (69′).

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν σήμερα χωρίς τον Έρβις Μπούφι ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προφυλάχθηκε, ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, προερχόμενοι άλλωστε από εμφατικές παρουσίες στις τελευταίες αγωνιστικές. Τα δύο καλά σουτ του Σπανού στο πρώτο 15λεπτο, βρήκαν τον Σταματέλο σε ετοιμότητα, ωστόσο το πρώτο γκολ που έψαξαν οι “κιτρινόμαυροι”, σημειώθηκε στην αντίπερα όχθη.

Στο 19′ ο Γιαουτζής βρέθηκε στα αριστερά σε πλάγια θέση κοντά στη γραμμή του άουτ και δοκίμασε ένα φαλτσαριστό σουτ, το οποίο κατέληξε στο απέναντι “Γ” της εστίας του Χαβιαρόπουλου,που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο νεαρός όμως πορτιέρο του ΓΑΣ ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης, δείχνοντας στοιχεία του ταλέντου του αλλά και της σημαντικής του βελτίωσης μέσα από τα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και με την κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, δεν επέτρεψαν στους “κιτρινόμαυρους” να βρουν τις ευκαιρίες να επιτεθούν και να κυνηγήσουν την ισοφάριση.

Το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, αποτέλεσμα που έδινε μεν το προβάδισμα στους “οράνιε” αλλά δεν τους εξασφάλιζε.

Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε περίτρανα στο πρώτο 10λεπτο του δευτέρου μέρους, όταν οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν με πλαγιοκοπήσεις του Αλέκου Οικονόμου αλλά και με ενέργειες του Σπανού, να απειλήσουν τα καρέ του Σταματέλου.

Σταδιακά όμως, ο Κεραυνός ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ, λίγο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών. Μετά από ένα…κομφούζιο στην άμυνα του ΓΑΣ, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Χαβιαρόπουλου, ο νεαρός πορτιέρο απομάκρυνε, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Παραστατίδη ο οποίος με πλασέ “έγραψε” το 2-0.

Το τέρμα αυτό ουσιαστικά έριξε τίτλους τέλους στην αναμέτρηση, μιας και στο 20λεπτο που απέμενε, δύσκολα θα μπορούσε να αλλάξει κάτι.

Η σημερινή νίκη εδραιώνει την ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα στην τρίτη θέση και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να τη χάσει στις εναπομείνασες 7 αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά, ο ΓΑΣ γνώρισε την 5η φετινή ήττα, 3η εκτός έδρας, η οποία τον αφήνει στην 6η θέση με 36 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Μουσενίκα.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Παπαδόπουλος, Πασχάλης (85′ Ουρούτσι), Ορφανίδης, Αθανασιάδης, Βοτάρης, Γιαουτζής, Μπουρνάζης, Συμεωνίδης (67′ Καρυπίδης), Ουέλινγκτον, Παραστατίδης

ΓΑΣ Κοπανού “10Star” : Χαβιαρόπουλος, Ορφανίδης, Πρόιος (76′ Χαραλαμπίδης), Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Οικονόμου Χ., Σπανός, Ντέλλας, Τόσκα, Κελέσμητος (61′ Τριανταφυλλίδης), Οικονόμου Α. (80′ Δημούλτσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected