Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη δήλωση Δώνη για την εξαφάνιση του : “Έγινε για τα…κλικ!”

Η οικογένειά του δήλωσε εξαφάνιση, η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για την εύρεσή του και ο Γιώργος Δώνης δήλωσε σήμερα ότι η αποκάλυψη της ιστορίας έγινε για τα… κλικς!

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω στο Ντουμπάι. Έφυγα πολύ αργά και έχασα το κινητό μου. Τα παιδιά μου φοβήθηκαν, γιατί έχω πολύ συχνή επικοινωνία και απόρησαν.

Το θέμα λύθηκε πολύ γρήγορα, αλλά ξέρετε, τα κλικ υπερισχύουν. Το ζήτημα ήταν καθαρά προσωπικό και σχετιζόταν και με θέμα συγγενικού μου προσώπου. Ήξερα ότι θα βγει το θέμα. Έγινε για το κλικ».

Με αυτή την απίθανη τοποθέτησή του, ενώπιον των σπουδαστών του ΙΕΚ Ακμή, ο Γιώργος Δώνης τοποθετήθηκε δημόσια σήμερα για το θέμα που αποκάλυψε το SDNA το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαρτίου, προκαλώντας αίσθηση.

Πρόκειται, ασφαλώς, για μια τοποθέτηση που έγινε ενώπιον σπουδαστών, αλλά φυσικά δεν θα έπειθε… ούτε μαθητές νηπιαγωγείου.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Γιώργος Δώνης έχει κάθε δικαίωμα να προσπαθεί για προσωπικούς λόγους να υποβαθμίσει τη σημασία του γεγονότος. Το να χρησιμοποιεί, όμως, την καραμέλα των «κακών ΜΜΕ» που αποκάλυψαν ένα γεγονός που ουδείς αμφισβητεί (ούτε ο ίδιος), είναι τουλάχιστον προσβλητικό.

Επειδή, όμως, ακούσαμε και διαβάσαμε με προσοχή την τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού, έχουμε κι εμείς ορισμένες απορίες.

Ο Γιώργος Δώνης, υποστηρίζει ότι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε οφείλεται σε παρεξήγηση επειδή… έχασε το κινητό του!

Σύμφωνα με την δήλωση εξαφάνισης της οικογένειάς του στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς το βράδυ της Πέμπτης 23/3, τα ίχνη του Γιώργου Δώνη χάθηκαν τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας (Τετάρτη 22/3).

Στο 24ωρο που μεσολάβησε ο Τάσος Δώνης εγκατέλειψε την αποστολή της εθνικής Ελπίδων, δεν ακολούθησε την ομάδα στην Πολωνία και ταξίδεψε εσπευσμένα στην Αθήνα προκειμένου να συνδράμει στην αναζήτηση του πατέρα του. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που το βράδυ της Πέμπτης προχώρησε στη δήλωσή εξαφάνισής του.

Από το βράδυ της Τετάρτης (22/3) έως το βράδυ της Παρασκευής (24/3) όταν οι αστυνομικές αρχές έλαβαν σήμα για εύρεση του Έλληνα τεχνικού στο Ντουμπάι, μεσολάβησαν 48 ώρες!

Αν δεχτούμε ότι το ταξίδι του Γιώργου Δώνη στο Ντουμπάι ήταν προγραμματισμένο (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος) και ότι απλά είχε χάσει το κινητό του, για δύο ολόκληρες μέρες δεν βρήκε άλλο τρόπο να επικοινωνήσει με την οικογένειά του;

Αν ο Γιώργος Δώνης ταξίδεψε προγραμματισμένα στο Ντουμπάι το βράδυ της Τετάρτης δεν κατάφερε για 48 ώρες να βρει ένα σταθερό τηλέφωνο, ή έστω έναν υπολογιστή να επικοινωνήσει με τα παιδιά του τα οποία είχαν αναστατωθεί;

Και εν τέλει, πόσες φορές έχετε ακούσει ένα… χαμένο τηλέφωνο, να οδηγεί μια οικογένεια σε δήλωση εξαφάνισής μέλους της και ολόκληρη την Αστυνομία να σημαίνει γενική κινητοποίηση για την εύρεσή του;

Ο Γιώργος Δώνης, επιχειρεί για τους δικούς του λόγους να υποβαθμίσει το θέμα. Άλλα αθλητικά ΜΜΕ (που εδώ και τρεις μέρες δεν είχαν… πάρει χαμπάρι ούτε για την εξαφάνιση, ούτε για την εμφάνιση του Γιώργου Δώνη) έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις σημερινές δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού . Δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει. Οι αναγνώστες κρίνουν. Και φυσικά γνωρίζουν, πλέον, σε ποια αθλητική ιστοσελίδα θα διαβάζουν αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, όπως αυτό της εξαφάνισης του Γιώργου Δώνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected