Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αντέχει στην πίεση!

Μια ακόμα εντός έδρας επιβλητική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε με 4-0 στην Νεάπολη της Τριγλίας Ραφήνας, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Σύμφωνα με το SDNA, ένα ακόμα εντός έδρας τρίποντο πανηγύρισε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ιωνικός. Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής και στο 39΄, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε τέρμα του Καραλή.

Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο στο ματς, με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Νικαιώτες ανέβασαν την απόδοση τους, και κατάφεραν να καθαρίσουν για τα καλά την υπόθεση νίκη.

Ο Καραλής με δύο δικά του γκολ στο 69΄ και στο 77΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0, με τον Καμαρά στο 86΄ να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των «κυανόλευκων», διαμορφώνοντας με τον τρόπου αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος): Ιωσήπου, Παντελίδης, Μειμάρογλου, Κρητικος, Προβατίδης, Ζαφειριδης, Μαρής, Πέεφ (46′ λ.τρ. Σαπαλίδης), Μάνας (57 Σιμιτσής), Καραλής (87′ Αργυρίου), Καμαρά.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δημιζας, Καμβύσης, Ζαφειρόπουλος, Μακρής (40′ λ.τρ. Μπιταξής), Μαντζώρος, Παπασάββας, Κότσι, Καρβουνίδης (79′ λ.τρ. Τσακυργιάννης), Ποτουρίδης (71′ Νικολόπουλος), Καλογιάννης, Τσαγκάρης

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected