Κατηγορίες
Basket

ΦΟ Αριδαίας – Πανεδεσσαϊκός 72-63

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στην πρεμιέρα της ημιτελικής σειράς των Play off ανάμεσα στον ΦΟ Αριδαίας και στον Πανεδεσσαϊκό, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τη νίκη και να κάνουν το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το άγχος και για τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το φτωχό 13-10. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι παρόλο που βελτιώθηκαν επιθετικά, δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, με τους παίκτες του Σταυρόπουλου να το εκμεταλλεύονται και να κλείνουν το ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανεδεσσαϊκός πήρε τη μεγαλύτερη διαφορά του στο σκορ (+7) αλλά μέχρι εκεί. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έκλεισαν τους διαδρόμους προς το καλάθι τους, και με μπροστάρη τον Μπεγλόπουλο και την τρομερή βελτίωση στα σουτ κυρίως έξω από τα 6,75 πέρασαν μπροστά στο κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου με 55-53.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο για τους παίκτες του ΦΟΑ με αποτέλεσμα να μην αφήσουν άλλα περιθώρια στον Πανεδεσσαϊκό και να φτάσουν δίκαια στη νίκη με 72-63.

Όπως αναφέρει το karatzova.com, κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Αβραμίδης με 15 πόντους, Μακρόπουλος, Τζάτης και Μπεγλόπουλος με 13 πόντους αλλά και ο Τοπαλίδης με 10. Από τους φιλοξενούμενος ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ του αγώνα Πέτκος με 23 πόντους και οι Ιωσηφίδης-Θεοδώρου από 11.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέλος του αγώνα όλοι παίκτες του ΦΟΑ αφιέρωσαν τη νίκη στο συμπαίκτη τους Θέμη Παπαβραάμ. Ά

Η σειρά μεταφέρεται στην Έδεσσα (2314), όπου ο Πανεδεσσαϊκός θέλει νίκη οπωσδήποτε για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να γυρίσει ξανά στην Αριδαία για να τα παίξει όλα για όλα. Σε περίπτωση νίκης του ΦΟΑ και στην ‘Εδεσσα περνάει αυτόματα στους τελικούς.

Τα δεκάλεπτα : 13-10, 33-36, 55-53, 72-63

ΦΟ Αριδαίας : Αμπάρης 4, Κανονίδης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 10, Αργυρός, Μπεγλόπουλος 13(1), Τόπκας, Αβραμίδης 15(4), Αμανίδης, Μακρόπουλος 13(1), Στρέπκος 4, Τζάτσης 13(2).

Πανεδεσσαϊκός : Πέτκος 23(4), Ιωσηφίδης 11(1), Μάρκου, Θεοδώρου 11, Γιαννούλτσης 2, Χατζηχαρίσης 6, Σταυρακίδης, Ξυλουργίδης, Τότλης, Κληντσάρης 2, Ντουλαβέρης 8(1), Σημαιοφορίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected