Κατηγορίες
MiniFootball

“Δίνουμε πάντα το 100% των δυνατοτήτων μας”

To Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League διέκοψε τους αγώνες του για τις διακοπές του Πάσχα και οι ομάδες παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης. τα δίνουν όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

Οι Gazi on Tour αγωνίζονται στο Ηράκλειο της Κρήτης και έχουν καταφέρει ήδη να σηκώσουν το Κύπελλο,, μέσα στα 3 χρόνια ενεργούς συμμετοχής τους. Τι σημαίνει όμως αυτή η συμμετοχή για την ομάδα; Ο Δημήτρης Ματταλιωτάκης εξηγεί:

«Αναμφίβολα, το NIVEA MEN UniLeague έχει εδραιωθεί για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία 3 χρόνια. Το πρωτάθλημα είναι ιδανικό για να ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα, έστω και για μια φορά την εβδομάδα. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι αρκετά δυνατές και ανταγωνιστικές με αποτέλεσμα κάθε παιχνίδι να είναι ιδιαίτερο και απρόβλεπτο. Το ότι το Gazi on Tour βρίσκεται στα υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας δίνει σίγουρα ένα διαφορετικό κίνητρο για εμάς ωστόσο κύριο μέλημα μας είναι να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι, όπως πρέπει να γίνεται πάντα στο ποδόσφαιρο”.

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

Ο Δημήτρης μίλησε επίσης για τους φετινούς στόχους, ενώ έστειλε και μήνυμα προς όλες τις ομάδες:

«Την πρώτη χρονιά που συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα καταφέραμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πέρυσι πάλι φτάσαμε μέχρι τα τελικά όμως εκεί ηττηθήκαμε και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το back to back. Φέτος, οι στόχοι μας έχουν αλλάξει, σαν ομάδα έχουμε δυναμώσει και αυτό φαίνεται από τη συνολική μας παρουσία στη διοργάνωση. Με γνώμονα την μέχρι στιγμής μας πορεία όλοι μαζί σαν ομάδα έχουμε θέσει ως στόχο ότι θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε προ των πυλών για τη δεύτερη φάση και περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο και ότι θα χρειαστεί να «παλέψουμε» για να φτάσουμε στη φάση των ημιτελικών. Εκεί σε ένα νοκ άουτ μπορούν να γίνουν όλα και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Το μήνυμα που θα θέλαμε να στείλουμε στις υπόλοιπες ομάδες είναι ότι θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλη σωματική και ψυχική προσπάθεια για να καταφέρουν να μας αποκλείσουν. Δίνουμε πάντα το 100% των δυνατοτήτων μας και κανένας δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι μας. Το θέλουμε όλοι και το έχουμε πιστέψει. Φέτος είναι η χρονιά που θα κάνουμε το βήμα παραπάνω και θα το αποδείξουμε. Όποιος και ας είναι ο αντίπαλος, δε φοβόμαστε κανένα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected