Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Έτοιμος για το repeat ο “δικέφαλος”! (photos+vid)

Για ακόμη μία φορά, η ΑΕΚ έδειξε μέταλλο νικητή απέναντι στον Ολυμπιακό και με το σημερινό αποτέλεσμα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό!

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Πατίτο να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους για χέρι.

Με το κλασσικό 4-2-3-1 αλλά τρεις εκπλήξεις παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής. Ο Καπίνο ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσο (αντί του Ντε λα Μπέγια) να βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας. Ο Ανδρούτσος… άφησε στον πάγκο τους Καμπιάσο-Μαρτίνς και έπαιξε δίπλα στον Ρομαό, με τους Σεμπά-Φορτούνη-Μάριν να αποτελούν την τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καρντόσο, με τον Ανσαριφάρντ να μην ξεκινάει στο ματς.

Ίδια διάταξη και μίνι εκπλήξεις από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανέστης αντί του Μπάρκα στην εστία, με τους Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (αντί Κολοβέτσιου) και Ντίντακ στην άμυνα. Σιμόες και Γιόχανσον τα δύο χαφ, με τους Λάζαρο, Μάνταλο, Πατίτο να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Αραούχο. Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε δε, ότι ο παίκτης που έχει κρίνει αρκετά ντέρμπι με τα γκολ του, ο Ρόναλντ Βάργκας έμεινε εκτός αποστολής.

το φιλμ του αγώνα στο sport-fm.gr
φωτογραφίες στο gazzetta.gr
βίντεο με τα γκολ στο SDNA

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Μποτία, Ανδρούτσος (46′ Καμπιάσο), Ρομαό, Φορτούνης, Μάριν (79′ Μαρτίνς), Σεμπά, Καρντόσο (62′ Ανσαριφάρντ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες, Γιόχανσον, Πατίτο (74′ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (88′ Μπακασέτας), Μάνταλος (81′ Αραβίδης), Αραούχο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected