Super League 1

Πληρώθηκε η οφειλή και απομακρύνεται η αφαίρεση βαθμών!

Την οφειλή ύψους 23.800 στην ΕΠΟ διευθέτησε πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ Ηρακλής και με αυτόν τον τρόπο γλίτωσε την αφαίρεση τριών βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία του.

Με… βουνό μοιάζουν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα του Ηρακλή με τους “κυανόλευκους” καθημερινά να έρχονται αντιμέτωποι με ποινές αφαίρεσης βαθμών για οφειλές που έχουν προς πρώην παίκτες και όχι μόνο.

Όπως έγινε γνωστό λίγο νωρίτερα από το SDNA, η ΠΑΕ Ηρακλής, δεν τακτοποίησε τις οφειλές προς τους Αντωνίου και Μπλέτσα και πλέον εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η αφαίρεση έξι βαθμών, με τους “κυανόλευκους” να έχουν προθεσμία πέντε ημερών για να τακτοποιήσουν τις οφειλές προκειμένου να τους επιστραφούν οι βαθμοί.

Την ίδια ώρα ελλόχευε και ο κίνδυνος αφαίρεση τριών βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία για μία οφειλή ύψους 23.800 ευρώ προς την ΕΠΟ, η οποία λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι πληρώθηκε με χρήματα που έστειλε ο Νίκος Καγιούλης και ως εκ τούτου, έκλεισε με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο μία ακόμα ανοικτή “πληγή” που υπήρχε για την ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected