Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΣΟΚ στην Τότεναμ! Καρδιακή προσβολή στην προπόνηση ο Εχιόγκου!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα καρδιακής προσβολής διακομίστηκε ο προπονητής της U-23 της Τότεναμ και πρώην διεθνής στόπερ Ούγκο Εχιόγκου, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης.

Σοκ στην Τότεναμ! Ο προπονητής της ομάδας U-23 του συλλόγου και πρώην διεθνής αμυντικός, Ούγκο Εχιόγκου, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει το SDNA, το ιατρικό επιτελείο των «σπιρουνιών» αμέσως του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και λίγα λεπτά μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο προπονητικό κέντρο.

Λίγη ώρα μετά, η Τότεναμ ανέφερε τα εξής σε επίσημη ανακοίνωσή της: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ούγκο Εχιόγκου βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς νωρίτερα κατέρρευσε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ο προπονητής της ομάδας U-23 έλαβε αμέσως τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της ομάδας πριν μεταφερθεί με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όλοι στην ομάδα στέλνουν τις ευχές τους στον Ούγκο και την οικογένειά του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected