Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ολυμπιακός Νάουσας 3-0 (photos)

“Έσπασε” το ρόδι ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου!

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυρίδωνίδη σημείωσε την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο, διάστημα στο οποίο μετράει 9 συνεχόμενες ήττες οι οποίες και τhν έφεραν (πριν τον σημερινό αγώνα) στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Οι “πράσινοι” επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και μπροστά στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου, απέσπασαν το 7ο φετινό ροζ φύλλο αγώνα, με το οποίο εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το…ενάμιση πόδι στην Α2 Ερασιτεχνική μιας και θέλει ένα θαύμα για να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση.

Παρ όλα αυτά, οι “ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος (ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά) και δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Το γκολ του Γιώργου Τουλουμτζή στο 28′ ήταν αυτό που “ξεκλείδωσε” την άμυνα των φιλοξενούμενων και ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για τη σημερινή επικράτηση των “πρασίνων”. Μετά από ωραία συνδυασμό Γερμάνη-Ρόκο, ο τελευταίος βρήκε πολύ ωραία τον Τουλουμτζή, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να βγουν στην επίθεση, ρισκάροντας περισσότερο χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το 1-0 του πρώτου μέρους και το ελαφρύ προβάδισμα του Απόλλωνα, έδωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος, το οποίο όμως έλαβε τέλος με τη συμπλήρωση 70 λεπτών.

Στο χρονικό σημείο εκείνο, ο Σαρκατζής επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Σπαθάκης δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλας, η οποία έφυγε από τον έλεγχο του και κατέληξε στα δίχτυα.

Με το 2-0 υπέρ του, ο Απόλλων “λύθηκε” στη συνέχεια και έφτασε σε τρίτο γκολ, όταν ο Καριπίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μποζίνης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Βαλκάνο

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου: Παπαρέντης, Ορφανίδης, Μιχαηλίδης (60’ Τρούπκος), Μίσκος, Μποζίνης, Σαντίνι, Γερμάνης (65’ Καριπίδης), Ρόκο, Τουλουμτζής, Σαρκατζής, Λιάτσος (65′ Σπυριδωνίδης),

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Τσέλιος, Πετρίδης, Γαλανός (80’ Φασούλας), Ιτσκάρας, Σαρακατσιάνος, Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π., Μήτσικας, Κωστόπουλος (65’ Μίγγας), Ζιαμπάκας (76’ Μουμτζίδης)

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected