Κατηγορίες
Basket

Πανεδεσσαϊκός – ΦΟ Αριδαίας 70-74

Μετά από έναν συγκλονιστικό δεύτερο ημιτελικά που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) ο ΦΟΑ επικράτησε του Πανεδεσσάίκού και στην ‘Εδεσσα, έκανε το 2-0 στις νίκες και πέρασε στους τελικούς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΟΚ Βέροιας.

Όπως αναφέρει το karatzova.com, οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση, παρά τις απουσίες που είχαν (Τζάτσης, Αμπάρης), μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού πιο δυνατά και γρήγορα γρήγορα κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά 15 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν και προηγήθηκαν με 3-18.

Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε 9-22 για τους φιλοξενούμενους που έδειχνε να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 12-2 επιστρέφοντας στο παιχνίδι, όμως σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του ΦΟΑ αντέδρασαν σωστά και μεγάλο όπλο τα σουτ έξω από τα 6,75 (πέτυχαν συνολικά 10) κατάφερναν να βρίσκουν λύσεις όταν πλησίαζαν οι γηπεδούχοι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 25-35 υπέρ του ΦΟΑ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε ακόμα πιο πολύ με τους παίκτες του Σταυρόπουλου να ανεβαίνουν σε απόδοση όμως από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν σταθερά μια διαφορά κοντά στους 10 πόντους.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους μετά την αποβολή των Στρέπκου στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου αλλά και του Μπεγλόπουλου στα μέσα του τέταρτου με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει φωτιά. Το κακό για τους φιλοξενούμενους τρίτωσε και με τον τραυματισμό του Αβραμίδη, όμως παρά τα προβλήματα οι παίκτες του ΦΟΑ κράτησαν την πολύτιμη νίκη και προκρίθηκαν δίκαια στους τελικούς.

Το πρώτο παιχνίδι των Τελικών ανάμεσα στον ΛΟΚ Βέροιας και τον ΦΟΑ θα γίνει εκτός απρόοπτου το Σάββατο 6 Μαΐου στη Βέροια, με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται στις 2 νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 9-22, 25-35, 53-60, 70-76

Πανεδεσσαϊκός : Πέτκος 10(2), Ιωσηφίδης 14(2), Καραϊσαρίδης, Θεοδώρου 9, Γιαννούλτσης 7(1), Χατζηχαρίσης 15(1), Ξυλουργίδης, Τσάμης 4, Τότλης 2, Κληντσάρης 3(1), Ντουλαβέρης 6.

ΦΟ Αριδαίας : Αργυρός, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 18(1), Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 12(2), Τόπκας, Αβραμίδης 22(6), Ζέρζος, Μακρόπουλος 18(1), Στρέπκος 6.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected