Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΜΑΣ Βεργίνας 2-1

Και μαθηματικά παραμένει στην Α1 Ερασιτεχνική ο Αχιλλέας Νάουσας, μετά τη σημερινή του νίκη επί του ΜΑΣ Βεργίνας.

H ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά δυσκολεύτηκε κόντρα στον ουραγό, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τέλος, που της ανανεώνει την παρουσία στην κατηγορία για 7η συνεχόμενη σεζόν.

Μπροστά σε ελάχιστους θεατές, που μπορούν να χαρακτηριστούν και…ήρωες λόγω του μηδαμινού ενδιαφέροντος και κινήτρου, η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη ξεκίνησε δυνατά και φάνηκε να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους, που μάλλον υποτίμησαν τον αντίπαλο.

Αποτέλεσμα της…ορμής των φιλοξενούμενων ήταν και το 0-1 στο 14ο λεπτό, όταν ο Σαράφης σούταρε λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ο Μπουμπουλέντρας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κατσιγιαννόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους” της Νάουσας, ο ΜΑΣ έφτασε άγγιξε το 0-2 στο 26′ όταν ο Κατσιγιαννόπουλος και πάλι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, το πλασέ όμως που επιχείρησε βρήκε το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ προς…ανακούφιση των γηπεδούχων.

Η φάση αυτό όμως έδειξε να αφυπνίζει τον Αχιλλέα, που ανέβασε στροφές και άρχισε να επισκέπτεται με απειλητικές διαθέσεις τα καρέ του Τζίρου.

Στο 37′ μάλιστα έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Μπράτσης “γέμισε” από το χώρο του κέντρου, ο Καραμεταξάς βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν με το κεφάλι, ο Καϊσίδης πάσαρε αμέσως για τον Τασιώνα και ο τελευταίος με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, έφερε το ματς στα ίσια.

Η πίεση των γηπεδούχων με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, απέφερε καρπούς όταν ο Τσάλμας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αιφνιδιάζοντας τον Τζίρο που πίστεψε πως θα απομακρύνουν οι αμυντικοί του.

Η ανατροπή που έψαχνε ο Αχιλλέας, ήρθε και μάλιστα αρκετά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να διαχειριστούν πιο εύκολα το παιχνίδι στη συνέχεια και να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, που σηματοδότησε και την μαθηματική παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Τριανταφυλλίδη

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σακελλάρης, Στογιάννος Ρ., Καραμεταξάς (65′ Κάργας), Γκέτσος, Τσάλμας (60′ Στογιάννος Γ.), Σαμαράς Δ., Μπράτσης, Γιαμαλίδης, Τασιώνας, Καϊσίδης (90′ Ψαθάς)

ΜΑΣ Βεργίνας : Τζίρος, Θεοχαρόπουλος, Χερίδης Μ., Κώστας (76′ Ράδης), Γιαννακίδης, Φραδέλος, Δημούλας, Κούβαρος, Κατσιγιαννόπουλος, Σαράφης (81′ Χερίδης Κ.), Θεοδώρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected