Κατηγορίες
Super League 1

Νίκη στο φινάλε για τον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 την Λάρισα με γκολ των Λέτο και Μπεργκ, παίρνοντας ψυχολογική τόνωση ενόψει πλέι οφ, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.  

Αγωνιστικά ήρεμο απόγευμα για το τριφύλλι στη Λεωφόρο, αφού, ό,τι συνέβη στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους με τις αντιδράσεις οπαδών και τα συνθήματα κατά πάντων δεν επηρέασαν τους πράσινους. Αυτοί, πήραν τη νίκη στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ. Ουδέποτε η ΑΕΛ θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ουζουνίδη, που από το 49′ είχε κλειδώσει το τελικό 2-0, μπαίνει με βαθμό στα πλέι-οφ και συνεχίζει μετά την πικρή εμπειρία της περασμένης Πέμπτης στην Τούμπα.

Το ματς θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια ευκαιρία για τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην αποστολή και να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Κέρδος και ο βαθμός για τα πλέι-οφ που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Μέστο, Κουρμπέλης (71′ Στάικος), Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (63′ Μολίνς), Χατζηγιοβάνης (78′ Πίσπας), Λέτο, Μπεργκ

Λάρισα: Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (57′ Μασούρας), Γκόλιας, Αγκάνοβιτς, Κόντορ, Φάρκας, Ναβάρο (85′ Κουτσιανικούλης), Φατιόν, Ντέλετιτς (79′ Καπός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected