Κατηγορίες
Διάφορα

Ο 13χρονος Ξανθιώτης που δοκιμάστηκε στη Γαλατασαράι!

Την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Τουρκίας είχε ένα 13χρονο ταλέντο από την Θράκη, που πέρασε από το μικροσκόπιο της «τσιμ μπόμ» αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σύμφωνα με την adesmeuti-thrakis, πρόκειται για το νεαρό ταλαντούχο Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης, Εμρέ Χότσκα.

Ο 13χρονος δέχτηκε την πρόσκληση του τουρκικού συλλόγου, μετά και από ενέργειες της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης και βρέθηκε στις διακοπές του Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη και στις εντυπωσιακές αθλητικές εγκαταστάσεις του τουρκικού συλλόγου.

Εκεί ο 13χρονος δοκιμάστηκε από τους προπονητές της Κ13 της Γαλατά αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, άλλωστε για το νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΞ δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό.

Πλέον ο Χότσκα επέστρεψε στις προπονήσεις της Ακαδημίας της ΑΕΞ με την οποία θα έχει την δυνατότητα να δείξει εκ νέου το ταλέντο του μέσα από τα διεθνή τουρνουά που αναμένεται να δώσει το παρών ο σύλλογος της Ξάνθης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected