Κατηγορίες
Super League 1

Ούτε τώρα έχασε ο Ηρακλής, που έπαιξε με φανέλες…προπόνησης!

Ο Ηρακλής αρνήθηκε να χάσει και στην Τρίπολη και με γκολ των Ζιαμπάρη και Δώνη έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Μπορεί όλα βαθμολογικά να είχαν κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική αλλά οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη κατέθεσαν για ακόμη μια φορά την ψυχή τους και έφυγαν από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης με τις φανέλες προπόνησης, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμες στολές.

Μάλιστα, σε αυτές τυπώθηκαν οι αριθμοί και τα ονόματα των παικτών προκειμένου αυτές να θυμίζουν επίσημες στολές. Βέβαια, σε αυτό δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη κανείς από τους παίκτες, ωστόσο δείχνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο bluearena.gr

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Ζούμα (Ευαγγέλου 57′), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (Μάσα 64′), Γκοντό, Μανιάς (Τσουκαλάς 87′)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Τζανετόπουλος, Γροντής, Κούρος (Καραγκούνης 81′), Δώνης, Πασάς (Ηλιάδης 60′), Μπαστακός, Περόνε (Λουκίνας 59′)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected